kövérség válás Bochkor Gábor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknál kiverte a biztosítékot Bochkor Gábor reggeli rádióműsorában tett kijelentése, miszerint, ha a kapcsolatban az egyik fél elhagyja magát, netán meghízik, az nem méltó arra, hogy szeressék. A rádiós véleménye nagy port kavart, Gábor exe, Molnár Anikó is megszólalt a témában, és kedvese, Várkonyi Andrea is elmondta, mit gondol minderről. A Life.hu riportere most az utca emberét kérdezte. 

Az alábbi videóból kiderül, valóban válóok lehet-e egy kapcsolatban, ha az egyik fél a megismerkedéshez képest sokat változik:

Kiszel Tünde Tvrtkónak üzent: "Nem illik oda piszkítani, ahonnan eszünk"http://www.life.hu/sztarok/20160220-kiszel-tunde-vujity-tvrtkonak-uzent-a-berki-krisztian-ugy-kapcsan.htmlNagy port kavart a TV2 Mokkájának péntek reggeli adása. A stúdió vendége Berki Krisztián volt, akit Vujity Tvrtko és Demcsák Zsuzsa faggatott. Vagyis csak faggatott volna, ugyanis a riporter a kérdései helyett inkább csak kifejtette, miért nem tud azonosulni a Berki által képviselt értékrenddel. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi kiakadt - Ezúttal a szomszédainál tartott razziát a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20160220-lagzi-lajcsi-szomszedainal-tartott-razziat-a-rendorseg.htmlCsütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Most nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét.TV + SztárokOrigoÉden Barbara nem bánja, hogy felnőttfilmezetthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-nem-banja-a-pornozast-eden-edina.html Éden Barbara az Éden Hotel nyertese nem tekint vissza megbánással pornós múltjára. A leányzó azt is elárulta, hogy mit kezd a nyereményével, a 10 millió forinttal. TV + SztárokOrigoRihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Adele végigbőgte a Grammy másnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-adele-a-grammy-gala-utan-folyton-sirt-rosszul-sikerult-fellepese-miatt.htmlA díjátadón az énekesnő fellépése nem sikerült valami jól. A rajongók borzasztóan kiakadtak, pedig technikai hibák okozták a problémát. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina durcáskodással kezdte a péntek reggelthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-durcaskodassal-kezdte-a-pentek-reggelt.htmlA szépségkirálynőnek elege van az esős időből és ezt egy morcos fotóval jelezte is az felhők felé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.