A Dal 2016 Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 27-én rendezik meg A Dal döntőjét, és kiderül, idén ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, nektek ki, azaz melyik dal a kedvencetek. 

A finálé dalai közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 10. és 14. között a svéd fővárosban. Ti kit látnátok szívesen A Dal győzteseként? Szavazzatok!

Ki képviseljen bennünket az Eurovíziós Dalfesztiválon?

Megvan A Dal 2016 legjobb dalszövegehttp://www.life.hu/sztarok/20160221-megvan-a-dal-2016-legjobb-dalszovege-a-pioneer.htmlA Dal 2016 készítői idén első alkalommal meghirdették A Dal 2016 Legjobb Dalszövege díját, amelyet a szakmai zsűri és a közönség szavazatai alapján a Pioneer című dal szövege nyerte el, melynek szerzője Csarnai Borbála. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: "Mi indokolta azt, hogy egy Magyarországon köztiszteletben álló zeneművészt lehallgassanak..."http://www.life.hu/sztarok/20160221-lagzi-lajcsi-a-bollerfesztivalon-lepet-fel-meghivta-azt-is-aki-lehallgatta.htmlA börtönhónapok után a Böllérfesztiválon lépett fel előszö Lagzi Lajcsi. A zenész a színpadon arról beszélt, állítólagos lehallgatóját is meghívta a koncertre.TV + Sztárok--Tóth Andiék dalát imádják a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160221-masodjara-juttatta-tovabb-a-dalban-a-kozonseg-toth-andit-es-berkes-olivert.htmlMásodjára juttatta tovább A Dalban a közönség Tóth Andit és Berkes Olivért. A vetélkedő elődöntőjében Berkes Olivér duetttársa, Tóth Andit megviselte stressz és a továbbjutás pillanatát követően rosszul lett. TV + Sztárok--Megvan A Dal döntős csapata - Közülük megy valaki az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20160220-a-dalban-freddie-parno-graszt-vasary-andre-vigaszagon-pedig-berkes-oliver-es-toth-andi-jutott-tovabb.htmlMa tartották A Dal második középdöntőjét, kiderült, mely produkciók küzdhetnek meg egymással a február 27-i döntőben. A finálé dalai közül négyet juttat a zsűri a legjobb négybe, végül a nézők döntik el, ki képviselje Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon május 10. és 14. között a svéd fővárosban, Stockholmban.TV + Sztárok--Így még biztosan nem láttátok Berki Krisztián kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20160220-berki-krisztian-a-cuki-natirol-keszult-fotokkal.htmlBerki Krisztán egy igazán édes meglepetéssel örvendeztette meg az ő és a kislánya rajongóit, ugyanis az Instagram-oldalára posztolt egy Natiról készült fotót, amelyet Nánási Pál készített. Nézzük csak! TV + SztárokOrigoMegszűnhet Balázsék reggeli műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20160220-megszunhet-sebestyen-balazsek-reggeli-musora-a-morning-show.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem először vizsgálja a műsort. Mivel visszaesőnek számítanak, akár a Class FM frekvenciaengedélyét is bevonhatják, ami idén novemberben járna le. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.