A Frizbi megy, Hajdú marad

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
TV2 Frizbi Hajdú Péterrel Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Frizbi helyett egy másik talkshow-val jön Hajdú Péter, aki kéthetente lesz képernyőn és tavasszal startol.

Az TV2-n futó műsor, a Frizbi lassan az utolsó adásához érkezik – erősítette meg a csatorna sajtóosztálya az Origónak a Comment:com információját.

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A talkshow korábban Esti Frizbi néven az ATV-n volt látható, utána a Story TV-re került, de jó ideje már a TV2-n beszélget Hajdú Péter vendégeivel. A producer-műsorvezető egyúttal új beszélgetős műsort kap, a címe Showtime Hajdú Péterrel lesz.

Julia Robertsszel forgatott a magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-julia-robertsszel-vilagsztarral-forgatott-a-magyar-szinesz-a-voice-egykori-riportere-banyai-miki.htmlA Voice egykori riportere, Bányai Miki a gyönyörű világsztárral szerepelt egy reklámfilmben. TV + Sztárok--Mark Zuckerberggel szelfizett Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20160222-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-mark-zuckerberggel-a-facebook-kitalalojaval-szelfizett.htmlAz RTL Klub műsorvezetője a Facebook atyját kapta lencsevégre és a vicces fotót azonnal megmutatta rajongóinak. TV + Sztárok--Kétes ügybe keverték Bódi Gusztit és Margóthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-bodi-guszti-es-bodi-margo-belekeveredett-az-orszagos-roma-onkormanyzat-korrupciogyanus-ugyebe.htmlA házaspár belekeveredett az Országos Roma Önkormányzat korrupciógyanús ügyébe. Állítólag Bódi Guszti és a Nagyenyedi Fekete Szemek a zenei produkciókra elköltött milliókból részesültek. TV + Sztárok--Lajcsi: "Borzalmas érzés, hogy hónapokon keresztül az életem minden pillanatát lehallgatták"http://www.life.hu/sztarok/20160222-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-eletenek-minden-pillanatat-lehallgattak.htmlLezajlott Lagzi Lajcsi első, szabadulása utáni nyilvános fellépése, ahová nagy szeretettel meghívta az őt lehallgató rendőrtiszteket is. Mint ismeretes, a mulatóssztár rendelkezésére bocsátott iratokból kiderült, kik és mennyi ideig hallgatták le.TV + Sztárok--Ki képviselje hazánkat az Eurovízión?http://www.life.hu/sztarok/20160221-ki-kepviselje-hazankat-az-eurovizion.htmlFebruár 27-én rendezik meg A Dal döntőjét, és kiderül, idén ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, nektek ki, azaz melyik dal a kedvencetek. TV + Sztárok--Freddie: "Nem foglalkozok ilyennel, hogy konkurencia"http://www.life.hu/sztarok/20160221-freddie-hatalmas-pontszammal-jutott-tovabb-a-dontobe-a-dalban.htmlFehérvári Gábor Alfréd csont nélkül jutott A Dal döntőjébe. Olyannyira nagy esélyesnek tartják, hogy sokan már őt látják Stockholmban az Eurovízión.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.