Peter Srámek nem kapott meghívót Jimmy emlékgálájára

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy Peter Srámek viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy tizenöt évvel ezelőtt hunyt el. A családja óriási gálával tisztelgett az énekes emléke előtt, ahová viszont Peter Srámek nem kapott meghívást.

Rengeteg fellépő, és rajongó jelent meg a Csepeli Munkásotthonban Zámbó Jimmy halálának tizenöt éves évfordulóján. Mindenkit meghívtak, aki valaha is megkapta a Jimmyről elnevezett díjat, kivéve Peter Srámeket - írja a Bors.

Forrás: TV2

A fiatal nagyon csalódott és szomorú emiatt, hiszen évekig családtagként kezelte őt a Zámbó família. Az elmaradt meghívás előzménye, hogy Peter Srámek karácsonykor Párkányban lépett fel, ahová meghívta Zámbó Mariettát.

“A koncert végén mindenkinek megköszöntem a segítséget, természetesen a Zámbó családnak is” - mondta a lapnak Peter. Nem sokkal később azonban az egyik újságban azt olvasta az énekes, hogy Marietta haragszik rá, mivel neki nem köszönte meg a segítséget. Peter elmondta, hogy ugyan külön nem emelte ki a nevét, de az egész családét említette.

Forrás: -TV2

“Nagyon rosszul esett, amit az újságban olvastam, és most végtelenül szomorú vagyok! Eddig mindig boldogan mentem a Jimmy-gálára, az emlékkoncertre. Mérhetetlenül fáj, hogy éppen most nem lehettem ott" - mesélte szomorúan az énekes. Hozzátette, hogy ő még mindig szereti Mariettát, és szeretné megbeszélni a dolgot.

A lap munkatársai az emlékesten Zámbó Árpyt tudták megkérdezni az ügyről, aki szerint nincs semmilyen konfliktus köztük. A fiatal énekes csak azért nem jelent meg, mert előadása volt.

„Mi meghívtuk az emlékestre, de lekötött fellépése volt valahol, ezért nem tudott eljönni” – mondta Árpy. Peter Srámek szerint viszont ez nem igaz. Elmondta, hogy sem Árpytól, sem Ma­riettától nem érkezett számára felkérés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.