szexuális erőszak Dr. Luke Kesha bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és a producere közötti viszály több évre nyúlik vissza. Kesha bántalmazás miatt perelte be Dr. Luke-ot, aki most először szólalt meg az egész üggyel kapcsolatban.

Kesha és a zenei producere közötti ellentét szinte a leszerződésük után megkezdődött, ám az énekesnő csak nemrég hozta nyilvánosságra a problémáit. Kesha szerette volna felbontatni azt a szerződést, ami a lemezkiadóhoz köti, de a bíróság elutasította a kérelmét.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Robin Marchant

Kesha az állítja, hogy Dr. Luke többször bántalmazta őt testileg, lelkileg és még szexuálisan is. Az énekesnő azt mondja, a producer elkábította és megerőszakolta őt. Így pedig képtelen továbbra is vele együtt dolgozni. A bíróság azonban a benyújtott bizonyítékokat nem találta elég meggyőzőnek.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Robin Marchant

A legtöbb sztár együttérzését fejezte ki a különböző közösségi oldalakon, Taylor Swift még pénzt is adományozott az énekesnőnek. Dr. Luke most először szólalt meg az üggyel kapcsolatban, Twitter-posztban üzent:

Nem erőszakoskodtam Keshával, és nem volt vele szexuális kapcsolatom. Éveken át barátok voltunk, olyan volt, mint a kishúgom.”

A zenei producer ezen kívül Kesha ügyvédjéről is kifejtette a véleményét. Megemlítette, hogy Mark Geragos képviselte Chris Brown énekest is, majd feltette a költői kérdést:

Hogy tud úgy tenni, mintha törődne a nők jogaival?”

Dr. Luke azt is leírta, hogy nagyon fájnak neki ezek a vádak, de ugyanakkor magabiztos, mert ha ezek a hauzgságok lelepleződnek, akkor az igazság győzedelmeskedni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.