Boldog születésnapot! Stohl András egy híján 50 lett

Forrás: RTL Klub -
Válótársak színész Stohl András születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas magyar színész számos magyar filmben, és színdarabban szerepelt már, de szinkronszínészként és műsorvezetőként is jeleskedik.

Stohl András Február 23-án betöltötte a 49. életévét. Kis híján öt évtized, és számos produkció van már a háta mögött, de még sok minden áll előtte is.

Forrás: RTL Klub

A Jászai Mari-díjas színész 1990-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, azt követően egyből a Katona József Színházhoz szerződött. A színház falai között eltöltött tíz év után beindult a televíziós karrierje is 2001-ben, azonban a színház vezetése nem tartotta összeegyeztethetőnek a televízióban vállalt munkáit a társulat művészeti koncepciójával, ezért Stohl szabadúszóvá vált. 2003 és 2013 között a Nemzeti Színház meghatározó színésze. 2013-tól a Vígszínház tagja.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

Eközben rengeteg filmben láthattuk szerepelni, valamint műsorvezetőként is megismerhette őt az egész ország. Hangját pedig számos világsztárnak kölcsönözte már. Az utóbbi időben a nézők az RTL Klub Válótársak című sorozatában láthatták a színészt. Igazi nőfaló karakterét formálja meg Stohl András a sorozatban, aminek az első évada már véget ért, de mivel rendkívül nagy sikernek örvendett, új epizódokkal fog folytatódni!

Stohl András: "Nem tudok parancsolni a farkamnak"

"Olyan vagyok, mint egy szenvedélybeteg. Nem alkoholista, nem szerencsejáték-függő, hanem nőfüggő lettem" - nyilatkozta karakteréről Stohl. A Life.hu cikkét itt olvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.