A Nagy Duettbe tarthat Hernádi Judit

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Hernádi Judit TV2 Balázs Klári A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Balázs Klári lesz az áprilisban kezdődő A Nagy Duett zsűritagja, a csatorna Hernádi Juditot szeretné a helyrére ültetni. Az előbbi nem bánja, hogy így alakult, a színésznő még nem adott választ. 

"Megkerestek, de szerződést még nem írtam alá" – jelentette ki a Borsnak Hernádi.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Valóban nem velem indul a negyedik széria, de ezt egyáltalán nem bánom. Három évadot végigcsináltam sikerrel, szerintem ez önmagában is beszédes szám. Nem vagyok szomorú, rengeteg fellépé­sünk van Gyurikámmal" - nyilatkozta Balázs Klári.

Fotó: Life.hu

A napilap úgy tudja, a versenyzők között lesz Kulcsár Edina is, a TV2 pedig megerősítette, hogy lesznek változások a műsorban.

"Tavasszal valóban a TV2 képernyőjén tér vissza A Nagy Duett negyedik évada, a Liptai Claudia–Majka műsorvezető párossal. A show megújult zsűrivel és tizenkét sztárpár csatájával szórakoztatja majd a nézőket" – mondta el TV2 sajtóosztálya a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.