Compact Disco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenei triót mindenki ismerheti, hiszen 2012-ben ők voltak azok, akik Magyarországot képviselték az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tagok most elárulták, hogy kötöttek-e valaha előnytelen kompromisszumot. 

Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Compact Disco tagjait faggatta. Most végre kiderül, hogy zenei pályafutások alatt hoztak-e nagyobb áldozatokat, valamint az is, hogy történt-e valaha velük olyasmi, amit szívesen eltitkolnának.

Détár Enikő 52 éves lett - Íme, életének fontos állomásai http://www.life.hu/sztarok/20160226-detar-eniko-szuletesnapos-viharos-maganelet-jellemezte-a-sztar-eletet-valas-uj-szerelem.htmlA magyar színházi élet egyik meghatározó alakja. Számtalan szerep, szinkronmunka, és tévéműsor szerepel a listáján, és persze egy nem mindennapi magánélet. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGyilkossági ügybe keveredett Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20160226-johnny-depp-szinesz-gyilkossagi-ugybe-keveredett.htmlA színész körül nem nyugszanak a kedélyek. Kiderült, hogy felmerült a neve egy gyilkossági ügyben. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: "Már semmitől sem ijedek meg"http://www.life.hu/sztarok/20160226-jakupcsek-gabriella-mar-semmitol-sem-ijed-meg.htmlJakupcsek Gabriella még a Life.hu riporterének nyilatkozta, hogy időre van szüksége, hogy átgondolja mi is az ő dolga, mit szeretne a későbbiekben csinálni. A Best magazin azonban most egy vele készült, korábbi beszélgetést idézett fel, melyben elmondta, miből fog élni, ha munka nélkül marad. TV + Sztárok--Lopással vádolják A Dal versenyzőjét, Petruska Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20160226-petruska-andrast-a-dal-versenyzojet-azzal-vadoljak-hogy-dala-nem-teljesen-a-sajat-szerzemenye.htmlAzzal a rágalommal illetik az énekesest, hogy dala egy híres főcímzenének a másolata, vagy legalábbis kísértetiesen hasonlít hozzá. TV + Sztárok--Így néz ki Pamela Anderson 48 évesen és pucéranhttp://www.life.hu/sztarok/20160225-pamela-anderson-levetkozott.htmlPamela Anderson az évekkel párhuzamban már levetkőzte gátlásait, és ruháitól is megszabadult egy-egy fotózás kedvéért, ám rég nem láthattuk úgy, ahogy most: teljesen meztelenül. TV + Sztárok--Görög Zita próbababának állthttp://www.life.hu/sztarok/20160225-gorog-zita-modell-fotos-probababanak-allt-egy-uzletben.htmlA csinos modell egy üzletben vicceskedett - vajon akadt olyan, aki azt hitte tényleg egy műbabát lát? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.