Iszak Eszti: „Sírni nem sírok azért, mert nem nyertem”

Iszak Eszter sírás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőt a Life.hu riporterének sikerült kifaggatnia. Eszti elárulta, vajon miért nem nyerte el a legnagyobb Instagram-sztár címét annak ellenére, hogy rengeteg követője van.

Iszak Eszti hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ám több mint 90 ezer követője nem volt elég ahhoz, hogy elnyerje a legnagyobb Instagram-sztár címét. Eszti elárulta, hogyan érintette őt a vereség, valamint azt is, hogy mivel tölti mostanában az idejét.

Kirúgták a TV2 népszerű műsorvezetőjét, Vujity Tvrtkóthttp://www.life.hu/sztarok/20160226-vujity-tvrtko-kirugtak-a-nepszeru-musorvezetot-facebook-oldalan-reagalt-a-teves.htmlFebruár 26-i hatállyal távozik a csatornától az ismert riporter. A híresztelések szerint az ügyben közrejátszott a Berki Krisztiánnal folytatott vitája is. A TV2 megosztotta állásfoglalását a Life.hu-val. TV + Sztárok--Compact Disco: “Gyerekek voltunk, kellett a pénz...”http://www.life.hu/sztarok/20160226-compact-disco-tagjait-faggatta-nemeth-mate-az-elonytelen-szerzodesekrol.htmlA zenei triót mindenki ismerheti, hiszen 2012-ben ők voltak azok, akik Magyarországot képviselték az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tagok most elárulták, hogy kötöttek-e valaha előnytelen kompromisszumot. TV + SztárokOrigoHódi Pamela egy képpel teljesen kiakasztotta a rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160226-hodi-pamela-instagramra-posztolt-fotoja-alatt-elszabadultak-az-indulatok.htmlBerki Krisztián kedvese Instagram-oldalára posztolt fotója alatt elszabadultak az indulatok. Egymásnak ugrottak a celeb követői! TV + Sztárok--Istenes Bence kirúgott a hámbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160226-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-kirugott-a-hambol-fluor-tomival.htmlAz RTL Klub műsorvezetője ezúttal párja, Csobot Adél nélkül ment el egy utazásra. TV + Sztárok--Détár Enikő 52 éves lett - Íme, életének fontos állomásai http://www.life.hu/sztarok/20160226-detar-eniko-szuletesnapos-viharos-maganelet-jellemezte-a-sztar-eletet-valas-uj-szerelem.htmlA magyar színházi élet egyik meghatározó alakja. Számtalan szerep, szinkronmunka, és tévéműsor szerepel a listáján, és persze egy nem mindennapi magánélet. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzívszorító sorokkal emlékeznek kollégái Psota Irénrehttp://www.life.hu/sztarok/20160226-psota-irenre-elhunyt-szinesznore-szivszorito-sorokkal-emlekeznek-kollegai-eszenyi-csonka-abel.htmlEszenyi Enikő, Szinetár Dóra, Ábel Anita és Csonka András is úgy gondolják, pótolhatatlan dívát vesztett el a művészvilág. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.