Jakupcsek Gabriella: "Már semmitől sem ijedek meg"

2016.02.26. 09:07

Jakupcsek Gabriella még a Life.hu riporterének nyilatkozta, hogy időre van szüksége, hogy átgondolja mi is az ő dolga, mit szeretne a későbbiekben csinálni. A Best magazin azonban most egy vele készült, korábbi beszélgetést idézett fel, melyben elmondta, miből fog élni, ha munka nélkül marad. 

A Ridikül és a Magyarország, szeretlek! műsorvezetőjét még tavaly decemberben menesztették állásából, azóta pedig több találgatás látott azzal kapcsolatban napvilágot, hogy hol folytathatja a nézők kedvence. Jakupcsek Gabriella a Life.hu riporterének azonban elmondta: még időre van szükség ahhoz, hogy kiderüljön, mi is lesz az ő további dolga

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

Ezzel kapcsolatban most a Best magazin idézett fel egy vele készült korábbi beszélgetést, melyben arról mesélt, miből fog megélni, ha munka nélkül marad. "Én már semmitől nem ijedek meg. Amikor a lányom, Emma született, egy másik televíziónál nagyon jó munkát, állást hagytam ott érte. Akinek három gyereke van, és szeretné őket tisztességgel tanítani, annak nehéz a pénzgyűjtögetés. Nem vagyok üzletasszony, nem vagyok módos ember. Nem tudtam felhalmozni tartalékokat. És nekem Emma felnevelése még hátra van" - mondta akkor Jakupcsek, aki azt is elárulta korábban, mennyire kötődött a Ridikülhöz.

"Ennek a műsornak köszönhetem, hogy nyitottabb lettem, őszintén tudok szinte mindenről beszélni. Megtanultam, hogy nincs mit takargatnom, semmi olyan nem történt velem, ami bárki mással ne történt volna meg" - tette hozzá a műsorvezető. 

Áprilistól már képernyőre kerülhet a Heti Hetesben?
Több híresztelés is felmerült azzal kapcsolatban, hogy esetleg Jakupcsek Gabriella válthatja majd  a Heti Hetesben Ábel Anitát, aki a TV2-höz igazolt. A Best ezzel kapcsolatban megkereste a műsor főszerkesztőjét, Ónodi Györgyit, aki a következőket mondta: "Megkerestük Gabriellát, de egyelőre semmi konkrétum, vagy előrelépés nincs az ügyben, mert még nem adott választ. Ha úgy alakul, hogy elfogadja a meghívásunkat, akkor március közepén vagy április elején kerülhet képernyőre leghamarabb."

 

Jakupcsek GabriellamunkamenesztésműsorvezetőműsorvezetésTV2MTVA