Ördög Nóra elaludt a volánnál?

Forrás: Facebook/Ördög Nóra -
pihenés TV2 alvás Ördög Nóra autó kormány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője édesdeden pihent meg az autójában, a napsütés pedig az arcát simogatta.

Ördög Nóri olyan, mint egy alvó angyalka azon a fotón, amit Facebook oldalán posztolt. A gyönyörű műsorvezetőre hosszú nap vár, ezért úgy döntött, autójának kormányára dőlve relaxál egy kicsit.

Forrás: Facebook/Ördög Nóra

"Kis pihi a kormányra dőlve. Töltöm a napelemeket! Fél 6 óta úton... És hosszú még a nap. Nagyon-nagyon hosszú" – írta a kép mellé Nóri.

Détár Enikő 52 éves lett - Íme, életének fontos állomásai http://www.life.hu/sztarok/20160226-detar-eniko-szuletesnapos-viharos-maganelet-jellemezte-a-sztar-eletet-valas-uj-szerelem.htmlA magyar színházi élet egyik meghatározó alakja. Számtalan szerep, szinkronmunka, és tévéműsor szerepel a listáján, és persze egy nem mindennapi magánélet. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGyilkossági ügybe keveredett Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20160226-johnny-depp-szinesz-gyilkossagi-ugybe-keveredett.htmlA színész körül nem nyugszanak a kedélyek. Kiderült, hogy felmerült a neve egy gyilkossági ügyben. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella: "Már semmitől sem ijedek meg"http://www.life.hu/sztarok/20160226-jakupcsek-gabriella-mar-semmitol-sem-ijed-meg.htmlJakupcsek Gabriella még a Life.hu riporterének nyilatkozta, hogy időre van szüksége, hogy átgondolja mi is az ő dolga, mit szeretne a későbbiekben csinálni. A Best magazin azonban most egy vele készült, korábbi beszélgetést idézett fel, melyben elmondta, miből fog élni, ha munka nélkül marad. TV + Sztárok--Így néz ki Pamela Anderson 48 évesen és pucéranhttp://www.life.hu/sztarok/20160225-pamela-anderson-levetkozott.htmlPamela Anderson az évekkel párhuzamban már levetkőzte gátlásait, és ruháitól is megszabadult egy-egy fotózás kedvéért, ám rég nem láthattuk úgy, ahogy most: teljesen meztelenül. TV + Sztárok--Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"http://www.life.hu/sztarok/20160225-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-a-bortoneletrol-beszelt.htmlA mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól. TV + SztárokOrigoCseke Katinka: „Ostoba csaj vagyok, ami szívemen, az a számon"http://www.life.hu/sztarok/20160225-cseke-katinka-szineszno-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-bevallotta-neha-indulatbol-cselekszik.htmlA színésznő arról mesélt, hogy olyan ember, aki azonnal kimondja, amit gondol és nem rejti véka alá a véleményét. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.