Csemer Bogi Boggie elárulta kinek drukkol A Dalban

Forrás: Facebook/Boggie -
A Dal 2016 Csemer Bogi Boggie szurkolás Eurovíziós Dalfesztivál döntő Petruska András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal 2015 nyertes énekesője, egy összebújós fotóval jelezte ki nála a favorit.

Csemer Bogi tavaly képviselhette hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, idén pedig, ha az énekesnőn múlna, Petruska utazna Svédországba.

Forrás: Facebook/Boggie

"Nagyon szeretem Andrist. Nagyon hiteles, erős, mély érzésű előadónak tartom, aki egész életét a muzsikálásnak szentelte. Ott voltam az első zenekarának a koncertjén, majd én is énekeltem a zenekarában. Ott voltam az első lemezbemutatóján. Túl vagyunk már jó pár mindenen, de egy biztos, hogy barátok nélkül magányos a siker felé vezető út. Örülök, hogy vagyunk egymásnak és én itt vagyok melletted Petruska és segítek amiben csak tudok!" - írta Boggie Facebook oldalán.

Nemzetközi sztárvendég A Dal 2016 döntőjének egyik extra fellépőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160226-a-dal-2016-dontojenek-egyik-extra-fellepoje-alexander-rybak-fairytale.htmlA Dal 2016 döntőjének egyik extra fellépője Alexander Rybak Fairytale (Tündérmese) című dalával hódította meg Európa szívét. TV + Sztárok--Törőcsik Mari Psota Irént gyászolja: "Elment vele az életem egy része"http://www.life.hu/sztarok/20160226-torocsik-mari-szineszno-psota-irenre-emlekezett.htmlPsota Irén halálával elvesztettük az ország egyik legnagyobb színészét - mondta Törőcsik Mari, a nemzet színésze a csütörtökön elhunyt művészről az M1 aktuális csatorna műsorában. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huIstenes Bence kirúgott a hámbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160226-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-kirugott-a-hambol-fluor-tomival.htmlAz RTL Klub műsorvezetője ezúttal párja, Csobot Adél nélkül ment el egy utazásra. TV + Sztárok--Vajna Timi már Los Angelesben készül az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160227-vajna-timi-mar-los-angelesben-keszul-az-oscar-galara.htmlAndy Vajna felesége már Los Angelesben van, és a jelek szerint nagyon készül az Oscar-díjkiosztóra. Addig is a helyszínen népszerűsíti a Saul fiát. TV + Sztárok--A nézők örülnek, hogy Vujity Tvrtko távozik a TV2-től?http://www.life.hu/sztarok/20160227-vujity-tvrtko-rajongoi-szerint-a-riporter-nem-valo-a-tv2be.htmlMindenkit megdöbbentett, hogy Vujity Tvrtkónak távoznia kell a TV2-től. A műsorvezető-riporter Facebook-oldalán azonban valami egészen másról is árulkodnak a kommentek. TV + SztárokOrigoSértő üzenetekkel bombázzák a gyönyörű Emily Bluntothttp://www.life.hu/sztarok/20160226-emily-blunt-eles-kritikat-kapott-igy-alaznak-meg-szineszeket-jimmy-kimmel-musoraban.htmlJimmy Kimmel már évek óta csinálja az úgynevezett Mean Tweets videókat, melyekben neves előadóművészeknek kell felolvasniuk a nekik szánt durva kommenteket. Vicces pillanatok következnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.