Freddie: "Nekem Kállay-Saunders dala tetszik"

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
A Dal 2016 Freddie A Dal Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dal egyik legnagyobb esélyesét a backstage-ben csíptük el és esélyekről, kedvenc dalokról faggattuk.

"Óriási élmény volt, hogy a dalomat és minket ekkora szeretet övez. Nagyon bízom benne, hogy a ma esti produkciónk beváltja a hozzá fűzött reményeket" - kezdte az énekes. Kit tart a legnagyobb ellenfelének? Azt is elárulta.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Nem szeretek erről beszélni, mert ez sokkal magasztosabb dalverseny annál, hogy versengjünk. Ellenfelekről nem beszélnék, nekem Andris dala tetszik."

Vásáry André pálinkával erősít A Dal döntőjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160227-vasary-andre-palinkaval-erosit-a-dal-dontojeben.htmlA különleges hangú énekessel A Dal backstage-ében futottunk össze, és bevallotta, épp megkóstolt egy kis házipálinkát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoIstenes Bence kirúgott a hámbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160226-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-kirugott-a-hambol-fluor-tomival.htmlAz RTL Klub műsorvezetője ezúttal párja, Csobot Adél nélkül ment el egy utazásra. TV + Sztárok--Vajna Timi már Los Angelesben készül az Oscar-gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20160227-vajna-timi-mar-los-angelesben-keszul-az-oscar-galara.htmlAndy Vajna felesége már Los Angelesben van, és a jelek szerint nagyon készül az Oscar-díjkiosztóra. Addig is a helyszínen népszerűsíti a Saul fiát. TV + Sztárok--"Mindig számíthattunk egymásra" - Demcsák Zsuzsa meghatóan búcsúzott Tvrtkótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160227-demcsak-zsuzsa-vujity-tvrtkotol-bucsuzott-facebook-oldalan.htmlDemcsák Zsuzsa megható sorokkal búcsúzott barátjától és régi munkatársától, Vujity Tvrtkótól, akinek a TV2-től való távozása tegnap szinte megrázta a közvéleményt. TV + Sztárok--Freddie egyelőre itthon akar sikeres lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160226-freddie-fehervari-gabor-alfred-egyelore-itthon-akar-sikeres-lenni.htmlFehérvári Gábor Alfrédnak óriási esélye van arra, hogy ő képviselhesse hazánkat Svédországban, az Eurovíziós Dalfesztiválon. A szombati megmérettetés kapcsán az énekes elmesélte, mire készül a hazai válogató döntőjében. TV + Sztárok--Compact Disco: “Gyerekek voltunk, kellett a pénz...”http://www.life.hu/sztarok/20160226-compact-disco-tagjait-faggatta-nemeth-mate-az-elonytelen-szerzodesekrol.htmlA zenei triót mindenki ismerheti, hiszen 2012-ben ők voltak azok, akik Magyarországot képviselték az Eurovíziós Dalfesztiválon. A tagok most elárulták, hogy kötöttek-e valaha előnytelen kompromisszumot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.