Vujity Tvrtko elárulta, mennyit keresett a TV2-nél

Forrás: TV2 -
TV2 Facebook Vujity Tvrtko fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg helyen megírták ma, hogy mennyi pénzt kapott a műsorvezető a csatornától. Vujity Tvrtko ezeket a téves információkat szerette volna tisztázni posztjával.

Vujity Tvrtko február 26-én búcsúzott el végleg a TV2-től, ahol 1997 óta dolgozott. Csak sejteni lehet, hogy mi vezetett a műsorvezető kirúgásához. Sokan valószínűnek tartják, hogy a csatorna nem tolerálta azt a vitát, ami közte és Berki Krisztián között kialakult.

Forrás: TV2

Egy, a neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva ma sok helyen megjelent, hogy Vujity Tvrtko pontosan mennyit is keresett a TV2-nél. Az illető szerint a riporternek egymillió forintos fizetése volt, de a jelek szerint ez nem igaz. A tévés fontosnak tartotta, hogy mindenki tisztában legyen a valósággal, ezért pontosan kiírta közösségi oldalára, hogy valójában mennyit kapott a csatornától.

Forrás: TV2

“A mai napon neve elhallgatását kérő informátorra hivatkozva megjelent, majd a fél magyar sajtó átvette a hírt, miszerint egymillió forintos fizetésem volt a TV2-nél. Emellett "szerződésem részletei" és több más valótlanság is nyilvánosságra került. Sem sárdobálásra, sem nyilvános veszekedésre nem vagyok kapható. Bár csak rám tartozik, de a további találgatásokat megelőzendő, közlöm: 2016. januári fizetésem 272.000 forint volt, a többi is az egymilliós összeg 30%-a körül mozgott, az elvégzett munkák függvényében” - számolt be az igazságról a műsorvezető. Megkérte a “nevüket elhallgató informátorokat”, hogy ne generáljanak hamis híreket. Hozzátette, hogy tisztelettel gondol a TV2-re, azért viszont szomorú, hogy ilyeneket kell kiírnia.

Ezért maradt távol Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-angelina-jolie-es-brad-pitt-nyomos-okkal-voltak-tavol-az-oscar-galarol-forgat-a-sztar.htmlTöbbeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka. TV + Sztárok--Arnold Schwarzenegger: "Nekem Stallone nyerte az Oscart!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-arnold-schwarzenegger-kiallt-sylvester-stallone-mellett-video-a-sztartol-baratsag.htmlA színész barátságból jelesre vizsgázott! Megmutatta, hogy mennyire korrektek is egymással a hollywoodi nagyágyúk. Ilyen cuki videót talán még sosem láthattunk a sztárról! TV + SztárokOrigoLiptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortánhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-liptai-claudiaval-a-tv2-musorvezetojevel-es-tillaval-tv2-musorvezetoje-megujult-a-hal-a-tortan-adasa.htmlMárciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. TV + Sztárok--Monica Lewinsky sem hagyta ki az Oscar partithttp://www.life.hu/sztarok/20160229-monica-lewinsky-bill-clinton-szeretoje-feltunt-az-oscar-utani-bulin.htmlBill Clinton egykori szeretője hosszú időre visszavonult a nyilvánosság elől, de az Oscar bulit nem tudta kihagyni. TV + Sztárok--Ilyen gusztustalan dolog még nem történt élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-elo-adasban-csoppent-el-az-nbc-riportere.htmlEz aztán a profizmus! Az NBC riporterének élő adásban kezdett el csöpögni az orra, de ez sem akadályozta meg abban, hogy végezze a munkáját. TV + Sztárok--Cinthya Dictator valóra váltja az álmát! Tanárnő lesz belőlehttp://www.life.hu/sztarok/20160229-cinthya-dictator-visszaul-az-iskolapadba-hogy-tanar-lehessen-belole.htmlA sztár a katedrára vágyik, de ahhoz, hogy ő oktathasson, előbb újra be kell ülnie az iskolapadba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.