Jakupcsek Gabriella: "Egy könnycsepp sem csordult ki a szememen sem akkor, sem azóta"

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel -
ajánlat műsorvezető köztévé kirúgás sírás Jakupcsek Gabriella könnycsepp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben bombaként robbant a hír, hogy a műsorvezetőt három sikeres év után, éppen egy Ridikül adás felvétele közben rúgták ki a köztévéből. Jakupcsek Gabriella azóta sem kapott válaszokat a miértekre vonatkozóan.

Jakupcsek Gabriella még decemberben, a menesztése utáni napon a következőket nyilatkozta a Life.hu-nak: "Abszurd, filmbe illő jelenet volt. Két felvétel között felrendeltek, azt hittük, jutalmat kapunk, hiszen a Ridikül az 500. adáshoz érkezett. Mikor felértem, aki felrendelt, ott sem volt. Két idegen ember szóban tájékoztatott a jogaimról, és elém tolták a papírt. Azóta próbálom megérteni, mi történt, és tartom a lelket a kollegáimban". A műsorvezető azóta feldolgozta a történteket és a Blikknek mesélt érzéseiről.

Forrás: Facebook/Jakupcsek, mert érdekel

„Elérzékenyülős ember vagyok, abban a pillanatban viszont nem tudtam elérzékenyülni. Egy könny-csepp sem csordult ki a szememen sem akkor, sem azóta. Másfajta szomorúság vagy keserűség volt. Inkább olyan, mint amikor nagyon mellbe vágnak. Ennek persze nagy előnye, hogy ilyen helyzetben tudok gondolkozni. Olyan volt, mintha kijózanítottak volna, és a helyére került volna az agyam" – mesélte Gabi, aki arról is vallott, hogy válaszokat azóta sem kapott, hogy miért kellett neki és stábjának távoznia. Ajánlatokkal pedig megkeresik, de a sajtóban olvasható találgatások egyike sem valós.

Jakupcsek Gabriella: "Időt kérek, hogy átgondoljam, mi is az én dolgom"

Jakupcsek Gabriella Dr. Ősapay György felkérésére vett részt a férfiak meddőségével kapcsolatos kerekasztal beszélgetésen. Az eseményen a Ridikül és a Magyarország, szeretlek! című műsorok egykori háziasszonyát a Life.hu riportere is kifaggatta.
Magyar kislánynak üzent Bud Spencer - Elolvadtunk!http://www.life.hu/sztarok/20160301-bud-spencer-szinesz-egy-magyar-kislannyal-cukiskodott-es-kivant-neki-jo-ejszakat.htmlA legendás színész közösségi oldalán jó éjszakát kívánt Fruzsinának, aki nagy rajongója Spencernek. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi: "Vívom a bírósági pereimet!"http://www.life.hu/sztarok/20160301-schobert-norbi-es-rubint-reka-pereikrol-terveikrol-es-meglepetesrol-is-meselt.htmlA házaspárt alaposan sikerült kifaggatni a terveikről, így derült ki, hogy Norbi nem adja fel a harcot a cukorlobbi ellen, sőt, még egy hatalmas meglepetés is készülőben van tőlük! TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kislánya kimaxolta a cukiságot - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160229-hodi-pamela-kislanya-kimaxolta-a-cukisagfaktort.htmlBerki Krisztián gyönyörű kislánya nagyon gyorsan cseperedik, és pont olyan nőcis, mint az édesanyja. Ezt mutatja az a Hajdúszoboszlón készült fotó is, amin a kicsi Nati épp egy fókával játszik. TV + SztárokOrigoArnold Schwarzenegger: "Nekem Stallone nyerte az Oscart!"http://www.life.hu/sztarok/20160229-arnold-schwarzenegger-kiallt-sylvester-stallone-mellett-video-a-sztartol-baratsag.htmlA színész barátságból jelesre vizsgázott! Megmutatta, hogy mennyire korrektek is egymással a hollywoodi nagyágyúk. Ilyen cuki videót talán még sosem láthattunk a sztárról! TV + SztárokOrigoLiptai Claudiával és Tillával tér vissza a megújult Hal a tortánhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-liptai-claudiaval-a-tv2-musorvezetojevel-es-tillaval-tv2-musorvezetoje-megujult-a-hal-a-tortan-adasa.htmlMárciusban Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. TV + Sztárok--Ezért maradt távol Angelina Jolie és Brad Pitt az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-angelina-jolie-es-brad-pitt-nyomos-okkal-voltak-tavol-az-oscar-galarol-forgat-a-sztar.htmlTöbbeknek is feltűnt, hogy Hollywood két legnagyobb sztárja nem vett részt az idei gálán. Persze azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon mi lehetett távolmaradásuk valódi oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.