Oscar-díj Oscar-szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jenny Beaven, a Mad Max: A harag útja című filmért kapta a legjobb kosztümért járó Oscar-díjat, ám amikor átvette, valamiért elmaradt a tapsvihar.

Az Oscar-díjátadón készült videó váltotta ki a rajongók felháborodását. A felvételen ugyanis az látható, hogy amikor Jenny Beavan elindult a színpad felé a legjobb kosztümért járó Oscar-díjért, amit a Mad Max a harag útja című filmért kapott,

senki sem tapsolt!

Többek közt olyan neves rendezők, mint Alejandro G. Inarritu, vagy épp a Spotlight rendezője, Tom McCarthy sem adta meg a tiszteletet a ruhatervezőnek, legalábbis ezt sérelmezik a Twitteren közzétett videó kommentelői.

Sokan viszont azt is megjegyezték, hogy a dizájner nem épp alkalomhoz illő öltözékben jelent meg.

A kiváló szakember egyébként a díja átvételekor mindenki figyelmét felhívta, hogyha nem leszünk kedvesebbek egymáshoz, a film bármikor valósággá válhat.

Sztárok, akik elhagyták az Oscar-szobrothttp://www.life.hu/news/20160229-sztarok-akik-meg-az-oscarjukra-sem-tudtak-vigyazni.htmlA filmvilágban mindenki erre a díjra vágyik, egyesek viszont olyannyira nem értékelik, hogy elhagyják az Oscar-díjat. Következzenek azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hol is van az a szobrocska. News--Ovisokat kínzott egy szadista óvónő Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160218-valogatott-modszerekkel-kinozta-az-ovisokat-az-ovovo.htmlCsípős krémmel etetett meg egy ovis kisfiút egy japán óvónő, ráadásul mindezt még videóra is vette. A nőt már másodszor tartóztatták le gyerekek kínzása miatt, amiket egyébként saját bevallása szerint nagyon élvezett. NewsThinkstockGrimaszol, kancsal, nyelvet ölt: Ő Mutka, az ezerarcú kutyahttp://www.life.hu/news/20160229-mutka-az-ezerarcu-kutya.htmlAz biztos, hogy Mutka az egyik legmókásabb mimikával megáldott kutyus, akit valaha láttunk! Sokszor olyan pózokba vágja magát, hogy még egy embernek is nehézkes lenne utánozni. NewsOrigo5 dolog, ami minden korán kelő számára ismerőshttp://www.life.hu/news/20160226-5-dolog-ami-jellemzo-a-korankelokben.htmlKi korán kel, aranyat lel. Ha kiráz a hideg ettől a mondattól, legalább annyira, mint attól a gondolattól, hogy reggelente ki kell bújnod a jó meleg ágyból, akkor ez a cikk neked szól! Ha pedig a későn kelők táborát erősíted, akkor egy kicsit többet megtudhatsz a "sötét oldalon" szunyókálókról.. News--Ellepik az érzelmek a Facebookothttp://www.life.hu/news/20160224-ujabb-reakcio-gombok-erkeznek-a-facebookra.htmlA Facebook elkezdi élesíteni az új reakciógombokat, így új érzelmek csatlakoznak a jelenlegi magányos lájkgombhoz. Ezt tehát azt jelenti, hogy mostantól több lehetőségünk lesz kifejezni érzelmeinket. News--Felgyújtotta terhes barátnőjét, mert nem akart apa lennihttp://www.life.hu/news/20160224-eliteltek-a-ferfit-aki-megolte-baratnojet-mert-nem-akart-apa-lenni.htmlBűnös az a 20 éves férfi, aki brutálisan végzett terhes baránőjével, még tavaly januárban. A férfi azzal indokolta tettét a bíróságon, hogy nem akart apa lenni. 14 év börtönt kapott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.