BulvárRap: "Rubint Réka nem felel meg senkinek"

Sarka Kata Demcsák Zsuzsa Rubint Réka Galambos Lajos videó Vujity Tvrtko bulvárrap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le!

Vujity Tvrtko elbocsátása, Berki Krisztián apa-lánya csókja és Rubint Réka véleménye a sikeréről - Hegyi Roli rímekbe foglalta össze az elmúlt napok legfontosabb történéseit a sztárvilágban. Íme:

Élő adásban sírta el magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/sztarok/20160222-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-elo-adasban-sirta-el-magat.htmlA Jóbarátok sztárja könnyekben tört ki, amikor az NBC műsorában köszönetet mondott a sorozat rendezőjének, Jim Burrows-nak. TV + Sztárok--Sikerült nagyon meglepni Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szinetar-dora-szinesznot-sikerult-nagyon-meglepni.htmlA magyar színésznő Erdélyből köszönt be Instagram-követőinek, akiknek azt is megmutatta, milyen aprósággal kedveskedtek neki ottléte alatt. TV + SztárokOrigoKate Winslet teljesen ellágyult, hogy Oscart kapott legjobb barátja, Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160229-igy-reagalt-kate-winslet-szineszno-arra-hogy-oscar-dijat-kapott-leonardo-dicaprio.htmlLáttad már, hogyan hallgatta a díjazott Leonardo DiCaprio beszédét a színésznő? Videó alább. TV + Sztárok--"A Berki heréje nem lett megnyomkodva"http://www.life.hu/sztarok/20160224-bulvarrap-hegyi-rolival-a-berki-hereje-nem-lett-megnyomkodva.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban. TV + Sztárok--Döbbenetes titok derült ki a Szomszédokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160219-kulka-janos-szinesz-majdnem-vagasi-feri-lett-magenheim-doktor-helyett-a-szomszedokban.htmlKulka János nemrég a Mokka című reggeli műsor vendégeként árulta el, hogy a népszerű magyar sorozat ikonikus Mágenheim doktora helyett kis híján Vágási Feri szerepét kapta meg. TV + SztárokOrigoCéline Dion már készül a nagy visszatérésrehttp://www.life.hu/sztarok/20160218-celine-dion-enekesno-mar-probal-es-keszul-a-visszateresre-las-vegasban.htmlEgy hónappal férje, René Angélil halála után az énekesnő már próbál következő showjára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.