Vujity Tvrtko: "Szívből szeretném, ha lecsengene már ez az egész"

Forrás: TV2 -
TV2 kirúgás Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riporter megszólalt a kirúgásával kapcsolatban. Hivatalos Facebook-oldalán tette közzé álláspontját, amiből kiderül, nem áll szándékában ostorozni a TV2-t, vagy haknizni a vele történtekkel.

Vujity Tvrtko nyilvánosan tisztázta a közte és a TV2 között kialakult helyzetet. A riporter elmondta, hogy hiába hergelik, tőle nem számíthatnak kitálalós, támadós interjúra a TV2-vel kapcsolatban, hozzátette, hogy ő nem mártír-alkat, és nem is akar az lenni.

Forrás: TV2

A műsorvezető azt szeretné a legjobban, ha végre lecsengene az egész, mivel benne nincsen sem harag, sem gyűlölet, hiszen a TV2 az élete része volt, és az is marad örökké.
"Hiába is hergelt vagy hergel bárki, nem lesz kitálalós, kesztyűt felvevős, támadós- interjú a TV2-vel kapcsolatban. Nem fogok haknizni sem a velem történtekkel. Szívből szeretném, ha lecsengene már ez az egész. A TV2 pedig életem része volt és marad örökké" - írta a műsorvezető.

Vujity Tvrtko - valószínűleg a Berkivel kialakult vita kapcsán - leírta azt is, ő nem akart személyeskedni senkivel sem, évek óta ugyanazt az álláspontot képviseli, csupán értékkülönbözőségekről volt szó.

Forrás: TV2

Tvrtko attól sem fél, hogy anyagi gondjai akadnának, hiszen, mint írta, eddig sem élt fényűző életet.

"Anyagi gondjaim nincsenek és nem is lesznek. Megteremtettem magamnak és családomnak a nekünk kellő biztonságot" - áll a műsorvezető posztjában.

Ráadásul az elmúlt napokban két szponzor is felkereste őt, akik szívesen támogatnák előadásait, állítása szerint azért, mert nekik az ő értékrendjére van szükségük. Végül még azt is elárulta, hogy a televíziózástól egyáltalán nem zárkózik el, akár magyar, horvát, vagy bosnyák nyelven.

"Szívesen tévézek majd, ha esetleg megtalál a feladat, akár magyarul akár más nyelven. Kipróbáltam már magam az anyanyelvemen is, miért ne lehetnék horvát vagy bosnyák tévés?" - vallotta be Tvrtko.

Berki Krisztián továbbra is testvéri szeretettel gondol Tvrtkóra

Az Édes élet sztárja elárulta, hogy nem jelent számára semmiféle örömöt Tvrtkónak az elbocsátása. Berki Krisztián hozzátette, hogy továbbra is szeretettel gondol a Pulitzer-emlékdíjas újságíróra, akire a jövőben is újságíróként tekint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.