Gaál Noémi domborulatai terelik el a TV2 sztárja figyelmét

Alekosz test Édes Élet Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet szereplője megpróbálta lerajzolni Magyarország határait, ám a csinos meteorológus idomai elterelték a figyelmét.

Az időjárás-jelentést szerette volna gyakorolni a TV2 sztárja, ám ehhez először egy nagy térképre lett volna szüksége. Baukó Évával közösen nekiláttak megrajzolni egy lepedőre országunk határait, de Alekosz a magyar domborzatok helyett csak Gaál Noémi idomaira tudott figyelni.

“Amikor felrajzoltam az ország határait, bevallom őszintén, engem sokkal jobban érdekeltek Noémi domborzatai..” - árulta el Alekosz.

Koós Réka: "Nem leszek már sosem annyira rosszul"http://www.life.hu/sztarok/20160303-koos-reka-nem-hisz-a-felhotlen-boldogsagban.htmlMegtalálta önmagát, de nem hisz a felhőtlen boldogságban Koós Réka. A színésznő munkáról, magánéletről mesélt. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders elismerte, hogy nem A Dal hibázotthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kallay-saunders-andras-is-elismerte-hogy-nem-tortent-technikai-hiba-a-dal-2016-dontojeben.htmlKétszer adhatták elő számukat Kállay-Saundersék A Dal 2016 döntőjében, mivel nem olyan volt a hangzása, amilyennek lennie kellett volna. Az ügy tisztázásáért tárgyalóasztalhoz ültek az érintettek. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--Vujity Tvrtko: "Szívből szeretném, ha lecsengene már ez az egész"http://www.life.hu/sztarok/20160302-vujity-tvrtko-facebook-oldalan-tette-kozze-gondolatait-a-kirugasaval-kapcsolatban.htmlA riporter megszólalt a kirúgásával kapcsolatban. Hivatalos Facebook-oldalán tette közzé álláspontját, amiből kiderül, nem áll szándékában ostorozni a TV2-t, vagy haknizni a vele történtekkel. TV + SztárokOrigoAdele valóra váltotta egy beteg kislány álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-adele-meglatogatta-a-sulyosan-beteg-12-eves-rajongojat.htmlKét turnéállomása közötti szünetben az énekesnő látogatást tett egy súlyosan beteg rajongójánál. A 12 éves kislánynak valószínűleg ez volt az egyik leggyönyörűbb napja. TV + SztárokOrigoŐ a legdögösebb titkos ügynök: 48 éves lett Daniel Craig!http://www.life.hu/sztarok/20160302-daniel-craig-negyvennyolc-eves-james-bond-legszexibb-megformaloja-szinesz.htmlA színész olyan, mint a jó bor: az idő múlásával egyre jobb lesz. Mióta ő játssza James Bond legendás karakterét több millió nővel bővült a rajongói száma, és ez nem véletlen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.