Havas Henrik: "Nincs annál nagyobb bunkóság, mint valakit felvétel közben kirúgni"

2016.03.03. 08:37

Az újságíró a tőle megszokott őszinteséggel mondta el a véleményét Jakupcsek Gabriella elbocsátásáról. Reméli, a műsorvezetőnek ez a szerencsétlen fordulat a megújulás lehetőségét jelenti.

Havas Henrik megosztotta gondolatait a tévécsatornáknál mostanában megfigyelhető nagy jövés-menésről. Jakupcsek Gabriella elbocsátása őt is meglepte, de leginkább annak a módja volt meglehetősen felháborító. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Annál nagyobb bunkóságot, hogy valakinek felvétel, azaz munka közben nyomják kezébe a felmondólevelet, el sem tudok képzelni”  - írta le véleményét a Hot magazinban Havas Henrik. Hozzátette, hogy sok mindent át kellene gondolni, mielőtt valakit elbocsátanak, nemcsak a kolléga érdemeit, múltját, de még az életkorát is. Az újságíró elárulta, hogy a szerencsétlen helyzet ellenére, ő optimista Jakpucsek Gabriellát illetően. 

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Csak reménykedni tudok abban, hogy Gabinak ez a méltatlan kirúgása nem a véget, hanem éppen a megújulás lehetőségét jelenti” - írta Havas Henrik a lapban, aki Ábel Anita átigazolásáról is beszélt. Leírta, hogy egykor létezett olyan fogalom, hogy klubhűség, de manapság ilyenről nincsen szó. Hozzátette, ő is rengeteg helyen megfordult már, így nem ítélkezhet.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ha én most elkezdenék papolni arról, hogy így hűség, vagy úgy hűség, hát, joggal körberöhögnének” - vallotta be Havas.

Jakupcsek GabriellaHavas HenrikkirúgásbunkóMTVA