Havas Henrik: "Nincs annál nagyobb bunkóság, mint valakit felvétel közben kirúgni"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
MTVA Havas Henrik kirúgás bunkó Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újságíró a tőle megszokott őszinteséggel mondta el a véleményét Jakupcsek Gabriella elbocsátásáról. Reméli, a műsorvezetőnek ez a szerencsétlen fordulat a megújulás lehetőségét jelenti.

Havas Henrik megosztotta gondolatait a tévécsatornáknál mostanában megfigyelhető nagy jövés-menésről. Jakupcsek Gabriella elbocsátása őt is meglepte, de leginkább annak a módja volt meglehetősen felháborító.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Annál nagyobb bunkóságot, hogy valakinek felvétel, azaz munka közben nyomják kezébe a felmondólevelet, el sem tudok képzelni” - írta le véleményét a Hot magazinban Havas Henrik. Hozzátette, hogy sok mindent át kellene gondolni, mielőtt valakit elbocsátanak, nemcsak a kolléga érdemeit, múltját, de még az életkorát is. Az újságíró elárulta, hogy a szerencsétlen helyzet ellenére, ő optimista Jakpucsek Gabriellát illetően.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

“Csak reménykedni tudok abban, hogy Gabinak ez a méltatlan kirúgása nem a véget, hanem éppen a megújulás lehetőségét jelenti” - írta Havas Henrik a lapban, aki Ábel Anita átigazolásáról is beszélt. Leírta, hogy egykor létezett olyan fogalom, hogy klubhűség, de manapság ilyenről nincsen szó. Hozzátette, ő is rengeteg helyen megfordult már, így nem ítélkezhet.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ha én most elkezdenék papolni arról, hogy így hűség, vagy úgy hűség, hát, joggal körberöhögnének” - vallotta be Havas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.