Szabó Zsófi közös vállalkozásba kezdett vőlegényével

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
ruhatervezés Szabó Zsófi vállalkozás saját márkás termék vőlegény RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő saját ruhamárkával állt elő, amit együtt álmodott meg párjával, Zsoltival.

Szabó Zsófi amellett, hogy az RTL Klubon műsort vezet és készül az esküvőjére, megvalósította álmát és saját ruhamárkát dobott a piacra – írja a hot!

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Nagyon régóta tervezgetem, hogy szeretnék valamibe belevágni a munkám mellett. Amikor Zsoltival elkezdtünk beszélgetni, akkor rájöttünk valamire: teljesen egyértelmű, hogy nőként imádok öltözködni, bújom a külföldi lapokat, csodálom a tervezők munkáit. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy új, saját ruhamárkát dobunk a piacra, elérhető áron" – mesélte Zsófi.

Rég készült ilyen előnytelen kép Rebel Wilsonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-rebel-wilson-egy-elonytelen-kepet-osztott-meg-az-instagramon.htmlRebel Wilson érdekes fotót osztott meg az Instagram-oldalán, és mondhatnánk, hogy tömör-gyönyör, de ilyenről szó sincs, mivel valamiért még csak nem is mosolyog. TV + Sztárok--Baywatch-lány lett Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-reese-witherspoon-szineszno-furdoruhaban.htmlA Doktor Szöszi és a Vadon színésznője dögös piros fürdőruhában élvezi jól megérdemelt pihenését Mexikó partjainál. TV + Sztárok--Bochkor Gábor: “Bunkó vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20160303-bochkor-gabor-beismerte-hogy-bunko-a-felhaborodast-kelto-kijelentese-kapcsan-az-oninditoban.htmlHiába telt már el jó pár nap a rádiós botrányos kijelentése óta, a kedélyek nem akarnak csillapodni. Bochkor Gábor reggeli műsorában ismerte el, hogy udvariatlan volt. TV + SztárokOrigoAngyallány: Dér Henire alig ismerni ráhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-der-heni-enekesnore-alig-ismerni-ra-a-legutobbi-foton-ahol-angyali-kornyezetben-kaptak-lencsevegre.htmlKülönleges fotó készült az énekesnőről, amikor a videóklipjét forgatták. TV + Sztárok--Eljárt az idő a Szex és New York sztárja felett: így néz most ki Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megoregedett.htmlA világhírű sorozat egykori színésznőjét sem kíméli az idő vasfoga. TV + Sztárok--Ilyen pajkos fotó még nem készült Szabó Zsófirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szabo-zsofi-szineszo-nyelvnyujtassal-grimaszolt-az-rtl-klubban.htmlA gyönyörű színésznő rakoncátlankodott egy kicsit és vicces fotón pózolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.