75 éves lett Medveczky Ilona: Íme a legemlékezetesebb pillanatai

Forrás: Marton Szilvia -
színésznő Medveczky Ilona videó revütáncos születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő háromévesen döntötte el, hogy felnőttként primadonna lesz. Gyermekkorában roppant szegénységben éltek, ma már viszont ő Magyarország legismertebb revütáncosa. Születésnapja alkalmából összeszedtük életének egy-két fontos momentumát.   

Kereste őt a Playboy magazin

Bár a lap többször szerette volna, ha a díva kamerák elé áll egy fotózás kedvéért ő ezt mindig visszautasította: "Keresett már a Playboy is, de nem vagyok én Zalatnay Sarolta. Nem vagyok sem celeb, sem címlaplány, sem a meztelenkedés híve! Diplomás táncművész vagyok, aki sosem engedte magát teljesen meztelenül fotózni" - nyilatkozta korábban Ilona.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hatalmasat esett, de profi módon reagált

A művésznő a 2012-es Story Gálán annyira beleélte magát a New York, New York című szám táncolásába, hogy egy forgás után elvágódott a színpad mellett. A nagy ijedségen kívül szerencsére nem történt nagyobb baj, és mindenki állva tapsolt a produkció után.

Számtalan rajongó, és udvarló

Ő volt hazánk szexszimbóluma, így nem csoda, ha a férfiak mindig is keresték a kegyeit. Huszonnégy évet élt dr. Nagy Richárddal, aki évekig volt az MTV elnöke. A férfi 2009-ben elhunyt, azóta Ilona nem nyilatkozott a magánéletével kapcsolatban. Évek óta egyedül él budai villájában.

Forrás: TV2

Dubajozott? Íme az igazság!

Medveczky Ilona az ide Story-gálán adott nekünk interjút, ahol többek között azt is elmesélte, mit keresett Dubajban:

Ugyanazért a nőért rajong Bereczki Zoltán és Mező Misihttp://www.life.hu/sztarok/20160304-bereczki-zoltan-szineszt-es-mezo-misi-enekest-egy-holgy-veres-monika-nika-koti-ossze.htmlBár alig ismerik egymást, két dolog azonban összeköti a két énekest. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya már csak árnyéka önmagánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-paris-jackson-kulseje-latvanyos-atvaltozason-ment-at.htmlDrámai átváltozáson ment át a 17 éves Paris Jackson, és úgy tűnik, hogy a helyzet egyre rosszabb. Az egykor gyönyörű lány kisfiúsra vágatta a haját, és úgy tűnik dohányzik is, legalábbis legutóbb egy cigarettával a füle mögött kapták lencsevégre. TV + SztárokOrigoAtyaég! Nem lehet ráismerni Helen Mirren színésznőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160303-helen-mirren-szinesznot-legujabb-filmjenek-forgatasan-fotoztak-le-es-ra-sem-lehet-ismerni.htmlAz Oscar-díjas színésznő mindig tökéletes, mindegy, hogy éppen egy eseményen tűnik fel, vagy csupán az utcán. Legújabb képén azonban kinézete megdöbbentően eltér attól, amit tőle megszokhattunk. TV + Sztárok--Leonardo DiCaprio csajvadászatra indult az Oscar-gála után http://www.life.hu/sztarok/20160303-leonardo-dicaprio-es-baratai-egyutt-indultak-csajozni-az-oscar-utan-igy-telt-az-estejuk.htmlA színész örömmámorban úszott, miután végre átvehette a jól megérdemelt aranyszobrocskát. A hajnalig tartó bulihoz csatlakozott néhány jó barátja is, akikkel együtt próbáltak becserkészni néhány hölgyet. TV + Sztárok--Melleivel szappanozta Baukó Éva Alekosz kocsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20160303-bauko-eva-a-tv2-edes-elets-sztarja-melleivel-szappanozta-alekosz-kocsijat.htmlAlekosz leghőbb vágyát teljesítette Baukó Éva, amikor szexi mozdulatokkal, hamburgert falva mosta, szappanozta Alekosz járgányát. TV + Sztárok--Gaál Noémi domborulatai terelik el a TV2 sztárja figyelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160303-alekosz-idojaras-jelentest-gyakorolt-de-eltereltek-a-figyelmet-gaal-noemi-idomai.htmlAz Édes élet szereplője megpróbálta lerajzolni Magyarország határait, ám a csinos meteorológus idomai elterelték a figyelmét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.