Morgan Freeman elszavalta Justin Bieber egyik dalát

dal Justin Bieber Morgan Freeman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Morgan Freeman egy csodás dalt választott, méghozzá a Love Yourself című slágert, és látszik rajta, hogy élvezi, sőt, azt sem értjük miért olvasta fel, hiszen biztos tudja kívülről.  

"Hello, Morgan Freeman vagyok, és szeretnék elszavalni egy dalt, amit egy nagyon híres szerzőnek köszönhetünk", - szemforgatás -, "Justin Biebernek" - harangozza be a színész.

Persze ő sem veszi komolyan a dolgot, inkább ahhoz tudnánk hasonlítani, mint, amikor Gálvölgyi megajándékozott minket a Kis Grofó és Pixa slágerének, a Bulibárónak a verselt változatával.

Csak összehasonlításképp, íme Justin Bieber verziója.

Britney Spears egy szál bikiniben ráztahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-britney-spears-bikiniben-tancolt-es-bohockodott.htmlBritney Spears jobb formában van, mint valaha! Ráadásul ezt nem egy profin beállított kép alapján jelenthetjük ki, hanem egy nyaraláson készült videó miatt, amin a popdíva egy szál bikiniben táncikál és bohóckodik a parton.TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow felhagy a színészkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-gwyneth-paltrow-nem-vallal-tobb-szerepet-egy-ideig.htmlGwyneth Paltrow rajongói csalódottak lehetnek, hiszen a színésznő nem vállal több filmszerepet, legalábbis az elkövetkezendő években biztosan nem. Ehelyett inkább a saját márkája építgetésén, a Goop-on dolgozik. TV + Sztárok--Lilu egy mesebeli helyre utazott: a Roxfortbahttp://www.life.hu/sztarok/20160304-lila-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-es-ugy-tunik-a-roxfortba-csoppent.htmlLilu egy rejtélyes helyen járt, mégpedig Harry Potter iskolájában: a Roxfortban. Természetesen ilyen csak a mesékben létezik, de akkor hol volt a gyönyörű műsorvezető? TV + Sztárok--Botrány! Oscar-díjat kapott, de tapsot nemhttp://www.life.hu/sztarok/20160301-jenny-beaven-t-nem-tapsoltak-meg-amikor-atvette-az-oscart.htmlJenny Beaven, a Mad Max: A harag útja című filmért kapta a legjobb kosztümért járó Oscar-díjat, ám amikor átvette, valamiért elmaradt a tapsvihar. TV + Sztárok--Berki Krisztián kislánya kimaxolta a cukiságot - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160229-hodi-pamela-kislanya-kimaxolta-a-cukisagfaktort.htmlBerki Krisztián gyönyörű kislánya nagyon gyorsan cseperedik, és pont olyan nőcis, mint az édesanyja. Ezt mutatja az a Hajdúszoboszlón készült fotó is, amin a kicsi Nati épp egy fókával játszik. TV + SztárokOrigoIlyen gusztustalan dolog még nem történt élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160229-elo-adasban-csoppent-el-az-nbc-riportere.htmlEz aztán a profizmus! Az NBC riporterének élő adásban kezdett el csöpögni az orra, de ez sem akadályozta meg abban, hogy végezze a munkáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.