Istenes Bence új műsorral tér vissza a képernyőre

Forrás: RTL -
műsorvezető Istenes Bence műsor édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan apai örömök elé néző műsorvezető az RTLII-n indul a Hagyjál főzni! című családi főzőverseny házigazdája lesz. 

A főzőműsorában kétfős csapatok mérik össze tudásukat a konyhában. A versenyzők a családi receptjeik közül a legfinomabbnak vélt ételt készítik el. A műsor lényege, hogy a felnőtt korú gyermekeknek egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt - írja az Origo.

Istenes Bence Forrás: RTL

Ebben a műsorban nem a kimagasló konyhai tudás számít, hanem hogy a versenyzők féltve őrzött családi receptjeikkel lefőzzék az ellenfelet. A műsor alapjául szolgáló "My mum cooks better than yours" egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

Harry hercegnél is durvábban bulizik a királyi család 20 éves szépsége, Lady Ameliahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-lady-amelia-windsor-a-brit-kiralyi-csalad-20-eves-szepsege-harry-hercegnel-is-durvabban-bulizik.htmlMegvan Harry herceg méltó, ám sokkal bájosabb utódja: Lady Amelia Windsor. A királynő unokatestvérének unokája imád szórakozni, partiról partira jár, és egyes találgatások szerint hamarosan a divatvilágot is beveszi a 20 éves kékvérű lány. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka elérte álmát! Európa-csúccsal nyert Marseille-benhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-hosszu-katinka-europa-csuccsal-lett-elso-a-golden-tour-versenyen.htmlAz úszónő saját korábbi csúcsát megdöntve győzött 400 méter vegyesen az úszók Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozatának harmadik, utolsó állomásán, Marseille-ben. TV + Sztárok--Lilu egy mesebeli helyre utazott: a Roxfortbahttp://www.life.hu/sztarok/20160304-lila-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-es-ugy-tunik-a-roxfortba-csoppent.htmlLilu egy rejtélyes helyen járt, mégpedig Harry Potter iskolájában: a Roxfortban. Természetesen ilyen csak a mesékben létezik, de akkor hol volt a gyönyörű műsorvezető? TV + Sztárok--Jean Todt: "Schumacher még mindig a barátom"http://www.life.hu/sztarok/20160304-jean-todt-a-fia-elnoke-nyilatkozott-michael-schumacherhez-fuzodo-viszonyarol.htmlA Nemezetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke nem beszél Schumacher jelenlegi állapotáról, de meghatóan nyilatkozott a máig tartó barátságról, ami a közös munka során kialakult köztük. TV + SztárokAFPMegható emléket állítottak Robin Williamsnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-robin-williamsrol-neveztek-el-a-golden-gate-hidhoz-vezeto-atjarot.htmlA 2014-ben elhunyt színész élete nagy részét San Franciscóban töltötte, a város vezetői pedig úgy döntöttek, hogy róla nevezik el a Golden Gate hídhoz vezető alagutat. TV + Sztárok--A Vatikában terpeszt Voksán Virághttp://www.life.hu/sztarok/20160304-voksan-viragrol-kulonleges-foto-keszult-amelyen-oriasnokent-a-vatikaban-terpeszt.htmlA playmate-ről különleges fotót készített egy rajongója, amelyen szó szerint a lábai előtt hever a Vatikán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.