Az RTL Klubbal tárgyalt titokban Vujity Tvrtko

Forrás: TV2 -
étterem Kolosi Péter TV2 műsorvezető elbocsátás Andy Vajna tárgyalás Vujity Tvrtko Budapest megbeszélés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub vezérigazgató-helyettesét, Kolosi Pétert egy budai étteremből kilépve látták a TV2 egykori műsorvezetőjével, Vujity Tvrtkóval.

Nem az RTL Klub székházában, hanem egy budai étteremben találkozott egymással Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese és Vujity Tvrtko, a TV2-től azonnali hatállyal elbocsátott műsorvezető - tudta meg a Blikk. A lap kérdésére Kolosi Péter később megerősítette találkozását Tvrtkóval.

Forrás: TV2

"

Így csak rajtuk múlik, hogy az egymás iránti bizalommal és megbecsüléssel élnek-e

Galambos Lajos: "Azt mondták, ha így folytatom, tepsiben fognak innen kivinni"http://www.life.hu/sztarok/20160225-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-a-bortoneletrol-beszelt.htmlA mulatós zenészt nem csupán lelkileg, hanem testileg is megviselte a börtönlét. Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi őszintén beszélt a bent töltött időről és megpróbáltatásairól. TV + SztárokOrigoCiki vagy sem? Sarka Kata mellbimbóinak estek neki a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160304-sarka-kata-musorvezeto-es-uzletasszony-mellbimboinak-estek-neki-facebookon.htmlA műsorvezető és üzletasszony egy konferenciáról köszönt be rajongóinak a Facebook-oldalán csinos, feszülős összeállításban, ami egyesek szerint egy kicsit többet is megmutatott Kata álomalakjából. TV + SztárokOrigoÚjabb szelfit lőtt magáról D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20160302-d-toth-kriszta-musorvezeto-es-ujsagiro-ezuttal-sminkben-szelfizett.htmlA smink nélküli fotóknak már leáldozott: az egykori műsorvezető tavaszt idéző színekkel az arcán köszöntötte a márciusi napsütést. TV + SztárokOrigoKate Winslet teljesen ellágyult, hogy Oscart kapott legjobb barátja, Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160229-igy-reagalt-kate-winslet-szineszno-arra-hogy-oscar-dijat-kapott-leonardo-dicaprio.htmlLáttad már, hogyan hallgatta a díjazott Leonardo DiCaprio beszédét a színésznő? Videó alább. TV + Sztárok--Újra együtt az Igazából szerelem sztárpárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160224-hugh-grant-szinesz-es-martine-mccutcheon-szineszno-az-igazabol-szerelem-sztarjai-ujra-egyutt.htmlHugh Grant és Martine McCutcheon is ott volt a Brit Filmintézet legrangosabb elismerésének átadóján, amelyen az Igazából szerelem minisztere díjat vehetett át. TV + Sztárok--Csúnyán beszóltak Susan Sarandon melleinekhttp://www.life.hu/sztarok/20160226-susan-sarandon-szineszno-melleinek-beszoltak.htmlA 69 éves színésznő Jimmy Kimmel legendás showjában kapta meg a magáét egy twitterezőtől. Persze azért nem kellett félteni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.