Gönczi Gábor Magyarország szerelek! köztévé Tatár Csilla nézettség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL sztárjának, Gönczi Gábornak volt felesége, ahogy korábban írtuk, nem nagyon találta a helyét vasárnap este a Magyarország, szeretlek ! című műsorban. Megnéztük, hogyan teljesít az expár a nézettségben. 

Gönczi Gábor a szombat esti Fókusz Plusz nézettségével valósággal padlóra küldte a másnap este szintén főműsoridőben adásba került Magyarország, szeretlek! című közmédiás műsort. Gönczi volt felesége, Tatár Csilla az egyik csapat kapitánya volt. Kínos pillanatairól itt írtunk.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

A Nielsen közönségmérés adataiból az derül ki, hogy a 18–49 éves kereskedelmi célcsoportban Gönczi Gábort három és félszer többen nézték, mint azt a műsort, amelyben volt felesége, Tatár Csilla szerepel. Ha a teljes lakosságot nézzük, akkor is óriási a különbség. Gönczi Gábor műsorára több mint 100 ezerrel több néző volt kíváncsi, mint arra, amiben Tatár Csilla is szerepelt. Úgy tűnik, a nézőknek sokkal jobban kedvelik az egykori házaspár férfi tagját, Gönczi Gábort.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.