műsorvezető átigazolás sportcsatorna Csisztu Zsuzsa állás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy mozgások vannak a médiában, vezető arcok igazolnak át a konkurenciához. A Life.hu riportere a műsorvezetőt, arról faggatta vannak-e átigazolási tervei.

„Jelenleg egy tematikus sportcsatornánál a szakmával foglalkozhatom a maga nemességében, és emellett nem tettem le arról, hogy egyéb ambícióim legyenek a hivatásban, hiszen rádiózom, írok. Nem gondolnám, hogy ez az átigazolási hullám engem érintene" – mondta Zsuzsa.

Szebeni István: "Vujity Tvrtko az elsők között gratulált"http://www.life.hu/sztarok/20160308-szebeni-istvan-a-tv2-mokka-musorvezetoje-lesz-vujity-tvrtko-az-elsok-kozott-gratulalt-neki.htmlBombaként robbant a hír, hogy a műsorvezető visszatér a TV2-höz, ahol 7 évig dolgozott és a Mokkában, Vujity Tvrtko helyére ülhet. TV + Sztárok--Hoppá! Iszak Eszter új szakma felé kacsintgat?http://www.life.hu/sztarok/20160308-iszak-eszter-bovitette-konyhai-tudasat-maltara-utazott-a-gyonyoru-musorvezeto.htmlA dögös műsorvezető imád a konyhapult mögött sertepertélni. Most egy különleges helyre utazhatott, ahol bővíthette az eddigi receptgyűjteményét. TV + SztárokOrigoJakupcsek Gabriella: "Már nem kell látszódni, kipakolni, megriszálni"http://www.life.hu/sztarok/20160308-jakupcsek-gabriella-orul-annak-hogy-53-eves-mert-igy-legalabb-mondhat-nemet.htmlA műsorvezető tökéletesen boldog attól, hogy már 53 éves, hiszen így legalább mer nemet mondani, és nem kell mindenáron látszódni, nem kell kipakolni, nem kell megriszálni. Inkább azzal tölti az idejét, hogy megtalálja a megfelelő feladatot. TV + Sztárok--Törőcsik Mari fedezte fel Röhrig Gézáthttp://www.life.hu/sztarok/20160308-torocsik-mari-fedezte-fel-rohrig-gezat-a-saul-fia-foszereplojet.htmlKönnyen lehet, hogy nem lett volna a Saul fia főszereplője, ha több mint 25 évvel ezelőtt nem karolja fel őt Törőcsik Mari. TV + Sztárok--Sarka Kata elítéli az állatkínzást http://www.life.hu/sztarok/20160308-sarka-kata-az-allatvedorseg-allatkinzas-elleni-kampanyanak-arca-lett.htmlEgy állatokról szóló animációs film vetítésén kapta mikrofonvégre a Life.hu riportere Sarka Katát, aki az Állatvédőrségnél vállalt új feladatairól mesélt. TV + Sztárok--Rubint Réka: „Az élet sokszor tartogat érthetetlen pillanatokat”http://www.life.hu/sztarok/20160307-rubint-reka-lanyanak-lovat-ma-mutik-ezert-facebook-oldalan-kerte-kovetoi-tamogatasat.htmlRéka és családja nagyon nehéz időszak előtt áll. Lara lovának ugyanis ma lesz az újabb operációja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.