Jakupcsek Gabriella: "Már nem kell látszódni, kipakolni, megriszálni"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
kor munka Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető tökéletesen boldog attól, hogy már 53 éves, hiszen így legalább mer nemet mondani, és nem kell mindenáron látszódni, nem kell kipakolni, nem kell megriszálni. Inkább azzal tölti az idejét, hogy megtalálja a megfelelő feladatot.

Jakupcsek Gabriella annak ellenére, hogy 53 éves, a 30-asok életét éli, de teljesen ki van békülve a korával, sőt, örül, hiszen így legalább már nem kell olyan dolgokat elvállalnia, amiket nem szeretne, vagy, ami nem illik hozzá - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A műsorvezető szerint a szakmán belül csak akkor szokták felvetni, hogy fiatalításra lenne szükség, ha más érvük nincsen. “Ezt egyébként akkor szokták előhúzni, amikor nincs szakmai érv. Azt gondolom, hogy a fiatalítás egy folyamat: ki kell nevelni egy utódgenerációt, hogy néhányan meg is tudjanak maradni. Nem állunk jól ebben a szakmai kérdésben. A lehetőséget kell megadni a fiataloknak, nem a végeredményt. Ez nagy különbség” - mondta a lapnak a műsorvezető, aki hozzátette, ő tökéletesen boldog attól, hogy 53 éves.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Nagyon boldog vagyok azzal, hogy 53 éves vagyok. Egy csomó sallangtól mentesül az ember. Például mer nemet mondani, tud vágyódni dolgok után, nem kell úgy kinézni, nem kell olyanná válni, nem kell látszódni, nem kell kipakolni, nem kell megriszálni. Nem kell elvállalni olyan műsort, ami már nem nekem való” - árulta el Jakupcsek Gabriella, aki hozzátette, hogy szerencsére ő már mondhat nemet.

“Ma már karakteres vagyok, és simán mondhatom bizonyos feladatokra, hogy elmúlt, oda jöjjenek csak a fiatalok” - mondta a műsorvezető, aki szerint ő nem az 53 évesek életét éli, valószínűleg a kisgyermeke miatt. Hozzátette, hogy most nem rohan sehová, van ideje megtalálni azt a feladatot, ami neki való. “Nem rohanok most sehova, van időm. Meg fogom várni, hogy ott legyen a helyem, ahol kell, vagy legalább kísérletezzek. Szeretném megengedni magamnak, hogy feladatokat keressek. Aki 25 éve folyamatosan dolgozik, az nem fog otthon ülni és nem csinálni semmit.” – mondta Jakupcsek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.