A riporternő milliomos lett, miután a tudtán kívül pucérkodott a neten

kártérítés riporter Fox bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
55 millió dollár kártérítést kapott a Fox sportriportere, Erin Andrews, akit 2008-ban egy szállodaszoba kémlelőnyílásán keresztül filmezett le egy férfi, ráadásul a később nyilvánosságra hozott videón a nő meztelen volt.

Egy chicagói biztosítótársaság vezetője a profit miatt vetett szemet a Fox riporternőjére, Erin Andrewsra, akit sikerült levideóznia egy hotelszoba kémlelőnyílásán keresztül. Már ennek is rengeteg jogi buktatója van, de az eset ennél is megalázóbb helyzetbe hozta a nőt, akinek

pucér idomaiban rengetegen gyönyörködhettek, miután a felvétel felkerült az internetre.

Erin Andrews a Health magazin címlapján Forrás: Facebook / Erin Andrews

A nő persze nem hagyta ennyiben, beperelte a férfit, aki nem más, mint Michael David Barrett: egy chichagói biztosítási társaság igazgatója, aki beismerte, hogy a nyereségvágy hajtotta, amikor lefilmezte Erin-t.

A bíróság a hotelt is felelőssé tette a történtekért is, így a nő tőlük is pénzt kap.

A hotel korábbi és jelenlegi üzemeltetőjével, a Windsor Capital Grouppal és a West End Hotel Partnerssszel fizettet meg a bírságból 27 millió dollárt – írja a BBC.

Az ítélet hallatán Andrews sírva ölelte meg ügyvédjeit és családtagjait. Később a Twitteren köszönetet mondott a bíróságnak, az ügyvédeinek és a családjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.