Hazudott rajongóinak 50 Cent?

Villa rajongó pénz tárgyalás bíróság rapper per 50 Cent hazugság csődeljárás Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Daily Mail birtokába jutott bírósági papírok szerint a világhírű rapper elismerte, hogy csak ámította rajongóit afrikai villájáról készült képekkel és a köteg bankjegyekkel, amelyeket közösségi oldalán posztolt.

Soha nem volt afrikai villája, az általa posztolt hatalmas köteg bankjegyek pedig csak kamupénzek - olvasható 50 Cent bírósági papírjában.

A sztár állítása szerint a képen látható pénz csak amolyan filmes kellék Forrás: Instagram/50 Cent

A rapper, akit 2014-ben beválogattak a világ legtehetősebb üzletemberei közé, állítása szerint csak azért tette ki ezeket a képeket Instagram-oldalára, hogy fenntartsa mérhetetlen gazdagságának látszatát.

A zenész, aki korábban nyíltan beszélt édesanyja drogfüggőségéről és leszbikusságáról, tavaly júniusban kezdeményezte csődeljárását, miközben közösségi oldalain továbbra is luxuséletmódjával kérkedett rajongóinak. Egyes források szerint azonban 50 Cent csak egy bírósági pert szeretne olcsóbban megúszni: egy nő a nemrég 7 millió dollárra perelte egy engedélye nélkül kiszivárogtatott szexvideója miatt - írja a Daily Mail.

BulvárRap: "Rubint Réka nem felel meg senkinek"http://www.life.hu/sztarok/20160302-a-bulvarrap-reszeben-szerepel-berki-krisztian-rubint-reka-sarka-kata-vujity-tvrtko.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + Sztárok--"Nekem üzenetem van ezzel a képpel" - Meztelen fotójáról beszélt Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20160310-ordog-nora-musorvezeto-meztelen-fenykeperol-beszelt.htmlIndítaná-e gyermekeit tehetséggondozó műsorban? Szükséges volt-e a meztelenség legújabb könyvének borítóján? Többek között ezekről beszélt Ördög Nóra a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--Csúnyán beszólt a meztelenkedő Kim Kardashiannak Bette Midlerhttp://www.life.hu/sztarok/20160308-bette-midler-szineszno-beszolt-kim-kardashian-valosagshow-sztarnak-meztelen-szelfije-miatt.htmlA pucérkodó valóságshow-sztár nagyon megkapta a magáét a 70 éves színésznőtől. TV + SztárokOrigoBaywatch-lány lett Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-reese-witherspoon-szineszno-furdoruhaban.htmlA Doktor Szöszi és a Vadon színésznője dögös piros fürdőruhában élvezi jól megérdemelt pihenését Mexikó partjainál. TV + Sztárok--Kate Winslet teljesen ellágyult, hogy Oscart kapott legjobb barátja, Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20160229-igy-reagalt-kate-winslet-szineszno-arra-hogy-oscar-dijat-kapott-leonardo-dicaprio.htmlLáttad már, hogyan hallgatta a díjazott Leonardo DiCaprio beszédét a színésznő? Videó alább. TV + Sztárok--Sikerült nagyon meglepni Szinetár Dóráthttp://www.life.hu/sztarok/20160302-szinetar-dora-szinesznot-sikerult-nagyon-meglepni.htmlA magyar színésznő Erdélyből köszönt be Instagram-követőinek, akiknek azt is megmutatta, milyen aprósággal kedveskedtek neki ottléte alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.