Adele óriási meglepetést okozott az egyik rajongójának

Forrás: ITV -
rajongó meglepetés Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hello! Itt vagyok mögötted!" - énekelhette volna Adele, miközben a színpadon pózba vágta magát az éppen fotózkodó rajongója háta mögött. Persze erről a szerencsés lány mit sem tudott.

Nem ez volt az első eset, hogy Adele óriási örömöt okozott egy rajongójának. Az énekesnő legutóbb a súlyosan beteg 12 éves Rebecca Gibney-t látogatta meg az otthonában.

Nemrég pedig az egyik rajongóját, Kerry Scott-ot lepte meg, ráadásul úgy, hogy a lány, mindezt csak akkor tudta meg, amikor meglátta az énekesnő Manchester Arenában tartott koncertjén róla készült képet.

Forrás: ITV

A lány a színpad előtt, az első sorban vigyorgott, amikor lencsevégre kapták, ám tudta nélkül, a háttérben pózoló énekesnőt is lefényképezték.

Forrás: VOUGE

A 27 éves énekesnő bepucsított és egy fülig érő vigyorral kedveskedett a rajongójának, aki valószínűleg még az unokáinak is mutogatni fogja a képet. Ha te is kíváncsi vagy rá, akkor itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.