Cápával haverkodott Berki Krisztián

Forrás: Instagram/Berki Krisztián -
félelem Cápa Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes élet sztárja szereti a veszélyt, és szeret szembenézni a félelmeivel is. A minap mindkettőre lehetősége nyílt, ugyanis Krisztián egy cápával lubickolt.

Nem sokan vannak, akik vállalkoznának arra, hogy összezárják magukat egy cápával, de Berki Krisztiánnak nem szállt inába a bátorsága. Alámerült, és úszott egyet a vérszomjas ragadozóval. A felejthetetlen élményről Instagram-oldalán osztott meg egy képet, és bár a hashtagekből kiderült, hogy őt is megcsapta a félelem szele, saját bevallása szerint minden veszély lehetőséget ad a fejlődésre.

Forrás: Instagram/Berki Krisztián

Megvannak a TV2 új tehetségkutatójának zsűritagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-tv2-uj-gyermek-tehetsegkutatojanak-a-kismenoknek-megvannak-a-zsuritagjai.htmlA TV2 gyermek tehetségkutatójában, a Kismenőkben, a vállalkozó szellemű lurkóknak kedvenceik előtt kell bizonyítani. TV + Sztárok--A HIV-fertőzött Charlie Sheen visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/sztarok/20160309-a-hiv-fertozott-charlie-sheen-visszater-a-kepernyokre.htmlÚjabb esélyt kapott Hollywoodtól Charlie Sheen, aki most bebizonyíthatja, hogy tényleg megváltozott. TV + Sztárok--Kiverte a biztosítékot Angelina Jolie! Őt támadják Shiloh öltözéke miatt!http://www.life.hu/sztarok/20160309-angelina-jolie-szineszno-gyereke-shiloh-einstein-is-menekult-volt-feliratu-polot-viselt.htmlA színésznőt és gyermekeit egy repülőtéren kapták lencsevégre, ahogy kézenfogva sétálgatnak. Hiába lehetett volna teljesen idilli is a pillanat, Shiloh pólóján kiakadtak az emberek. TV + Sztárok--Vidéken még tudnak a lányok tisztességesen kézimunkáznihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-hamarosan-indul-a-farm-cimu-reality-az-rtl-klubon-ahol-kiderult-videken-meg-tudnak-a-lanyok.htmlHamarosan indul a Farm című műsor az RTL Klubon, ahol biztos, hogy a múlt századi körülmények kifognak majd a városból érkezett szereplőkön. TV + Sztárok--Schobert Lara lova soha többé nem versenyezhethttp://www.life.hu/sztarok/20160309-lara-lovanak-mutetje-jol-sikerult-de-soha-tobbe-nem-versenyezhet-herceg.htmlNem lehet teljes a boldogsága Schobert Larának, hisz hiába állt lábra ismét Herceg nevű lova, nagyon valószínű, hogy versenyezni nem fog többet. TV + Sztárok--Caramel felesége lehet az év közösségi média-sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160309-caramel-enekes-felesege-szilagyi-szilvi-a-meno-social-media-sztarok-kozott.htmlSzilágyi Szilvi is felbukkant a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.