Dj Seherezádé tökéletes Barbie-testet villantott

Forrás: Facebook/Dj Seherezádé -
valóvilág Barbie baba szexi DJ Seherezádé dekoltázs test RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori sztárjának alakja olyan, mintha vonalzóval és körzővel tervezték volna meg.

Dj Sherezádé már többször közszemlére tette dögös dekoltázsát és tökéletes alakját, ám a mostani képen egy az egyben úgy fest, mint egy Barbie baba, aki most jött le a gyártósorról.

Forrás: Facebook/Dj Seherezádé
Schobert Norbert: "Végleg elaludt az én legjobb barátom"http://www.life.hu/sztarok/20160310-schobert-norbert-fitnesz-edzot-hatalmas-banat-erte-mert-kutyusa-meghalt.htmlA fitneszguru gyászol, mert imádott kutyája, Szulti ma reggel elpusztult. TV + Sztárok--Marija Sarapova: “Újra teniszezni fogok”http://www.life.hu/sztarok/20160310-marija-sarapova-facebook-posztban-uzente-hogy-ujra-teniszezni-akar.htmlA világklasszis teniszezőről a napokban derült ki, hogy megbukott egy doppingteszten. A hír mindenkit letaglózott, de Sarapova nem adja fel. TV + SztárokAFPCápával haverkodott Berki Krisztián http://www.life.hu/sztarok/20160310-berki-krisztian-szembenezett-felelmevel-es-uszott-egyet-a-capaval.htmlAz Édes élet sztárja szereti a veszélyt, és szeret szembenézni a félelmeivel is. A minap mindkettőre lehetősége nyílt, ugyanis Krisztián egy cápával lubickolt. TV + SztárokOrigoCaramel felesége lehet az év közösségi média-sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160309-caramel-enekes-felesege-szilagyi-szilvi-a-meno-social-media-sztarok-kozott.htmlSzilágyi Szilvi is felbukkant a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei között. TV + Sztárok--A riporternő milliomos lett, miután a tudtán kívül pucérkodott a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20160309-55-millio-dollaros-karteritest-kapott-a-fox-riporternoje-a-meztelenkedos-videojaert.html55 millió dollár kártérítést kapott a Fox sportriportere, Erin Andrews, akit 2008-ban egy szállodaszoba kémlelőnyílásán keresztül filmezett le egy férfi, ráadásul a később nyilvánosságra hozott videón a nő meztelen volt. TV + Sztárok--Visszavonta állítását Farrah Abraham: mégsem akarták őt megerőszakolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-farrah-abraham-visszavonta-allitasat-nem-akarta-ot-megeroszakolni-az-uber-sofor.htmlA Tini mamik című sorozatból megismert celeb legújabb hivatalos közleményében cáfolta korábbi kijelentését, amelyben egy Uber-sofőrt nemi erőszakra tett kísérlettel vádolt meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.