Madonna újabb örökbefogadást tervez

Forrás: AFP -
adoptálás örökbefogadás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Képzeljétek, a legfrissebb hírek szerint Madonna egy újabb gyereket akar örökbefogadni! Ráadásul miután az énekesnő kiborult, mert a fia, Rocco inkább az apjával akar élni Londonban, talán nem is olyan meglepő, hogy a tervek szerint egy kisfiúval bővül a család.

"Madonna próbálja valamivel helyettesíteni a Rocco után maradt űrt" - mondja egy bennfentes az énekesnő új ötletével, az adoptálással kapcsolatban.

Nemrég Madonna fájdalmától volt hangos a sajtó, az énekesnő ugyanis az egyik koncertjén elsírta magát a fia, Rocco miatt, akit a bíróság a Londonban élő apjához helyezett, de ha a fián múlik, bizony ő sem döntött volna másképp.

Madonna mostanság Rocco-val közös fotókat posztol az Instagramra Forrás: Instagram/Madonna

Mint kiderült a Rebel Heart nevezetű turnéjának Fülöp-szigeteki állomásán az énekesnő több árvaházba is ellátogatott - számolt be a Radar Online.

Egy bennfentes szerint megtiltották a személyzetnek, hogy lefotózzák a sztárt, állítólag azért,

mert Madonna az egész procedúrát titokban akarja tartani.

Forrás: AFP

Az énekesnő egyébként már adoptált két gyereket, a 10 éves David-et és a szintén 10 éves Mercy Jamet. David 2005-ben született Malawiban, és

2006-ban került Madonna és Guy Ritchie angliai otthonába.

Mercy 2009-ben született, és több bírósági tárgyalás után került nevelőszülőihez.

Madonnának saját gyermekei is vannak, Lourdes 1996-ban született, apja, Carlos Leon edző, és Rocco, aki 2000-ben látta meg a napvilágot. Apja Guy Ritchie rendező, akitől az énekesnő azóta már elvált.

Adele óriási meglepetést okozott az egyik rajongójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-a-rajongo-nem-is-tudta-hogy-adele-ott-pozolt-mogotte.html"Hello! Itt vagyok mögötted!" - énekelhette volna Adele, miközben a színpadon pózba vágta magát az éppen fotózkodó rajongója háta mögött. Persze erről a szerencsés lány mit sem tudott. TV + Sztárok--A HIV-fertőzött Charlie Sheen visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/sztarok/20160309-a-hiv-fertozott-charlie-sheen-visszater-a-kepernyokre.htmlÚjabb esélyt kapott Hollywoodtól Charlie Sheen, aki most bebizonyíthatja, hogy tényleg megváltozott. TV + Sztárok--A biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?http://www.life.hu/sztarok/20160305-baratnoje-van-kristen-stewartnak-vagy-megsem.htmlKevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő? TV + Sztárok--Rég készült ilyen előnytelen kép Rebel Wilsonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-rebel-wilson-egy-elonytelen-kepet-osztott-meg-az-instagramon.htmlRebel Wilson érdekes fotót osztott meg az Instagram-oldalán, és mondhatnánk, hogy tömör-gyönyör, de ilyenről szó sincs, mivel valamiért még csak nem is mosolyog. TV + Sztárok--Kim Kardashiant bepereltékhttp://www.life.hu/sztarok/20160302-kim-kardashiant-egy-ket-evvel-ezelotti-autobaleset-miatt-pereltek-be.htmlÉvekkel ezelőtt koccant Kim Kardashian egy másik autóval a Beverly Hills Hotel közelében, és bár akkor úgy tűnt, hogy mindenki megúszta, kedden mégis beperelte Kimet a másik autó sofőrje.TV + Sztárok--Megvan Angelina Jolie magyar hasonmása: Nyári Dia az - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160302-nyari-diana-nagyon-hasonlit-angelina-jolie-ra.htmlNyári Diána, a Barátok közt sztárja és Angelina Jolie között megdöbbentő a hasonlóság, erről tanúskodik egy fotó is, amit Dia nemrég tett közzé a Facebookon. Szerintetek? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.