Naomi Campbell sírás klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naomi Campbell könnyekben tört ki. Mielőtt megijednétek, nyugalom, csupán egy szívszorító klip kedvéért sírta el magát a szupermodell.

Valljuk be, nem jellemző Naomi Campbell-re, hogy gyakran sírdogál. Még akkor is erős nő látványát keltette, amikor bíróságra járt, mivel megütött egy lesifotóst. Mondanánk, hogy 45 éves, és az idő haladtával biztos egyre érzékenyebb, de nem, csupán a rendező utasításait követte, mivel egy klipben szerepelt.

Egyébként a klip a brit énekes, Anohni dalához készült, és a sztorija valóban könnyfakasztóra sikeredett. Egy 9 éves afganisztáni lányról szól, aki az egész családját elvesztette egy bombatámadásban.

A HIV-fertőzött Charlie Sheen visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/sztarok/20160309-a-hiv-fertozott-charlie-sheen-visszater-a-kepernyokre.htmlÚjabb esélyt kapott Hollywoodtól Charlie Sheen, aki most bebizonyíthatja, hogy tényleg megváltozott. TV + Sztárok--Talán Attila kiesett a külföldi tehetségkutatóbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160307-talan-attilanak-vegetert-a-kulfoldi-tehetsegkutato.htmlTalán Attilát a Megasztár színpadáról ismerhetjük, ám nemrég Németország egyik tehetségkutatójában is megcsillogtatta tudását. Sajnos nem aratott osztatlan sikert, az énekes ugyanis a hétvégén kiesett. TV + SztárokOrigoA biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?http://www.life.hu/sztarok/20160305-baratnoje-van-kristen-stewartnak-vagy-megsem.htmlKevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő? TV + Sztárok--Morgan Freeman az Oscar-gála közben majszolta a sütikethttp://www.life.hu/sztarok/20160301-morgan-freeman-az-oscar-gala-kozben-majszolta-a-sutiket.htmlMorgan Freeman adta át a Legjobb Filmnek járó díjat a 88. Oscar-gálán. A színész ki is állt a színpadra, de Chris Rock sütijeinek még így sem tudott ellenállni. Igen, ott a színpadon tömte magába. TV + SztárokOrigoBotrány! Oscar-díjat kapott, de tapsot nemhttp://www.life.hu/sztarok/20160301-jenny-beaven-t-nem-tapsoltak-meg-amikor-atvette-az-oscart.htmlJenny Beaven, a Mad Max: A harag útja című filmért kapta a legjobb kosztümért járó Oscar-díjat, ám amikor átvette, valamiért elmaradt a tapsvihar. TV + Sztárok--Sarka Kata és kiskutyája fotójánál nincs ma édesebbhttp://www.life.hu/sztarok/20160211-sarka-kata-megmutatta-kiskutyajat-az-instagramon.htmlA gyönyörű Sarka Kata egy cuki fotóval rukkolt elő az Instagramon, és megmutatta kiskutyáját rajongóinak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.