Bochkor Gábor újra kiverte a biztosítékot: "Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat"

Forrás: TV2 -
Music Fm vadászösztön Önindító megcsalás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félrelépési statisztikák kapcsán fejtette ki sajátos véleményét Bochkor Gábor a Music FM Önindítójában. 

"Mi férfiak előjognak tartjuk, hogy mi csaljuk meg a párunkat, mert ez nálunk természetes, ez belénk van kódolva. Vadászösztön!" - idézi Bochkort a Blikk. A téma pedig úgy került szóba, hogy egy plakát a kapcsolatban élők "társkeresését" rekkámozza, ugyanekkor két kutatás pedig azt igazolta, hogy a kapcsolatban élő nők 22-39 százaléka hajlamos a kikacsintásra.

Forrás: TV2

Bochkor a minap a Music Fm Önindító című műsorában kijelentette: "Aki elhanyagolja magát egy párkapcsolatban, az méltatlanná válik arra, hogy szeressék". Az elhangzottak sokaknál kiverték a biztosítékot. Várkonyi Andi, Gábor kedvese így nyilatkozott. A rádiós pedig később így reagált a történtekre.

"Amikor engem olyan lánnyal hozott össze a sors, aki valakit már megcsalt, olyankor megpróbáltam kiszedni belőle, miért csinálta. A legtöbb magyarázat az volt, hogy nem volt jó az ágyban a fickó. Ettől függetlenül azt mondom, a nők nem olyan rosszak, mint amilyennek a statisztikák mondják!" - magyarázta Bochkor. A rádiós később megkérte műsorvezetőtársát, Bella Gabriellát, mutassa meg a kedvenc szexpózát. "Nem kell mozogni, csak a pózt mutasd, amiben a legtöbbször szoktál lenni. Eltakarjuk a webkamerát!" - kérte.

Kulcsár Edina: "A depresszió határán álltam"http://www.life.hu/sztarok/20160310-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-aktiv-musorvezetoje-a-depresszio-hataran-allt.htmlA szépségkirálynő nehéz időszakon van túl, de amióta sikerült elengednie a múltat és továbblépett, sokkal boldogabb. TV + Sztárok--A Forma 1-es világbajnok egy Playboy-modellel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-playboy-modell-a-forma-1-es-vilagbajnok-uj-kedvese.htmlA Forma 1-es világbajnok, Jenson Button a válása után nem maradt túl sokáig facér. Ráadásul új barátnője nem más, mint egy Playboy-modell. TV + SztárokAFPMédiahatóság: A Való Világ 7 szabályt szegett, de nem büntetik http://www.life.hu/sztarok/20160310-valo-vilag-7-sulyosan-megszegte-a-kiskoruakra-vonatkozo-szabalyokat-nem-buntetik.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a műsor veszélyeztette a kiskorúakat, a testület azonban egyelőre nem büntetheti meg a műsorszolgáltatót. TV + Sztárok--Madonna újabb örökbefogadást tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-madonna-ujabb-gyereket-akar-adoptalni.htmlKépzeljétek, a legfrissebb hírek szerint Madonna egy újabb gyereket akar örökbefogadni! Ráadásul miután az énekesnő kiborult, mert a fia, Rocco inkább az apjával akar élni Londonban, talán nem is olyan meglepő, hogy a tervek szerint egy kisfiúval bővül a család. TV + SztárokAFPAdele óriási meglepetést okozott az egyik rajongójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-a-rajongo-nem-is-tudta-hogy-adele-ott-pozolt-mogotte.html"Hello! Itt vagyok mögötted!" - énekelhette volna Adele, miközben a színpadon pózba vágta magát az éppen fotózkodó rajongója háta mögött. Persze erről a szerencsés lány mit sem tudott. TV + Sztárok--Dj Seherezádé tökéletes Barbie-testet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160310-dj-seherezade-az-rtl-klub-valovilag-egykori-sztarja-tokeletes-barbie-testet-villantott.htmlA Való Világ egykori sztárjának alakja olyan, mintha vonalzóval és körzővel tervezték volna meg. TV + Sztárok--Caramel felesége lehet az év közösségi média-sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160309-caramel-enekes-felesege-szilagyi-szilvi-a-meno-social-media-sztarok-kozott.htmlSzilágyi Szilvi is felbukkant a Glamour Women of the Year 2016 jelöltjei között. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.