Baukó Éva nagyon kiakadt: "Rendes, becsületes dolgozó ember vagyok"

Facebook munka kiborult Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva egy olyan cikk maitt borult ki, melyben "botránycelebként" aposztrofálták őt és Alekoszt. Ezek után kendőzetlenül osztotta meg véleményét a nagyközönséggel a Facebookon. 

Erős szavakkal, nyomatékosan tett tisztába minden vele kapcsolatban felmerült tévhitet Baukó Éva, aki egy róla megjelent cikk miatt érezte szükségét annak, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Az írásban ugyanis "botránycelebként" aposztrofálták, ez pedig teljesen kiverte nála a biztosítékot.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Három éve -amióta nem iszom- semmi botrányos dolgot nem tettem, kiegyensúlyozott vagyok. Rendes, becsületes dolgozó ember vagyok, aki van hogy egy nap 10-12 órát is dolgozik és csak aludni jár haza. Szórakoztató, vicces műsort csinálunk Alekosszal, és a visszajelzések alapján ez működik is, hiszen rengeteg levelet kapunk, hogy szeretnek minket, tudnak velünk azonosulni" -írja Éva, aki többek közt azt is kifejtette,hogy ebben az országban gyakorlatilag az összes celebnő megmutatta már a mellét. A teljes posztot itt olvashatjátok el.

Büszkeség! Magyar lány került a legjobb ötbe a Miss Europe World-önhttp://www.life.hu/sztarok/20160314-magyar-lany-kerult-a-legjobb-otbe-a-miss-europe-worldon.htmlAz Éden Hotel finalistájaként megismert Pető Laura szép eredményt ért el a Miss Europe World szépségversenyen.TV + SztárokOrigoFélelmetesen fest Lady Gaga smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160313-szornyen-fest-lady-gaga.htmlLady Gaga megjelenése legtöbbször kiveri a biztosítékot, ahogy most is ez történt, csakhogy egy olyan kép miatt, amin egy teljesen új arcát mutatta meg: smink nélkül. TV + Sztárok--Lezárták a nyomozást Ganxsta Zolee verekedési ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160312-lezartak-a-nyomozast-ganxsta-zolee-verekedesi-ugyeben.htmlMegszüntették a nyomozást Ganxsta Zolee-ellen. A határozat szerint a zenész nem bűnös, mert csak védekezett a rá támadó férfi első ütése után a botrányba fulladt koncerten. TV + Sztárok--Amíg mások a munkahelyen izzadnak, Lana Del Rey a strandonhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-lana-del-rey-a-malibui-strandon-pihente-ki-a-het-faradalmait.htmlLana Del Rey szerdán a malibui strandon pihente ki a hét fáradalmait, és akkor sem zavartatta magát, amikor egy kíváncsi paparazzi minden mozdulatát lencsevégre kapta. Lássuk! TV + Sztárok--Katie Holmes csak vacog, míg lánya csak egy kis topban vigyoroghttp://www.life.hu/sztarok/20160313-katie-holmes-nem-birta-a-hideget.htmlKatie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban lencsevégre kapták a Surit, amint pénteki balett órája után sétál kéz a kézben híres anyukájával. TV + Sztárok--"Ha ez a kövér, több kövér nőt akarok"http://www.life.hu/sztarok/20160311-igy-velekedik-az-utca-embere-palvin-barbararol.htmlNagy port kavart az elmúlt napokban, hogy Palvin Barbit a Sports Illustrated-beli fotója alapján többen ducinak nevezték. A Life.hu riportere az utca emberét kérdezte, mit gondol a dögös modellről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.