Nádai Anikó két pasival feküdt össze

farm Nádai Anikó szénaboglya pasi Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja a szénaboglyában hancurozott, egy kackiás bajuszos férfival és műsorvezető társával.

Nádai Anikós és Fürdős Zé hamarosan nagy kaland elé néznek, hiszen ők lesznek a Farm című reality műsorvezetői. Mielőtt a vállalkozó szellemű szereplők beköltöznek az embert próbáló körülmények közé. A két műsorvezetőnek lehetősége volt belekóstolni a vidéki élet rejtelmeibe. Anikó pedig azt is kipróbálhatta, milyen a szénaboglyában két férfival, a vicces kisfilmért KATT IDE!

Forrás: RTL Klub
Vajna Timi örökbe fogadott két cukiságothttp://www.life.hu/sztarok/20160311-vajna-timi-andy-vajna-felesege-orokbe-fogadott-ket-cuki-medvet.htmlAndy Vajna és felesége a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány támogatói és örökbefogadott macijuknak most új lakhelyet találtak. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina: "A depresszió határán álltam"http://www.life.hu/sztarok/20160310-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-aktiv-musorvezetoje-a-depresszio-hataran-allt.htmlA szépségkirálynő nehéz időszakon van túl, de amióta sikerült elengednie a múltat és továbblépett, sokkal boldogabb. TV + Sztárok--Dj Seherezádé tökéletes Barbie-testet villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160310-dj-seherezade-az-rtl-klub-valovilag-egykori-sztarja-tokeletes-barbie-testet-villantott.htmlA Való Világ egykori sztárjának alakja olyan, mintha vonalzóval és körzővel tervezték volna meg. TV + Sztárok--Kiss Ramóna fenekénél nincs ma keményebbhttp://www.life.hu/sztarok/20160314-kiss-ramona-feneke-ilyen-kerek.htmlFloridában pihen a Barátok közt Zsófija, Kiss Ramóna. Onnan posztolt magáról egy igazán csodás fotót.TV + Sztárok--Félelmetesen fest Lady Gaga smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160313-szornyen-fest-lady-gaga.htmlLady Gaga megjelenése legtöbbször kiveri a biztosítékot, ahogy most is ez történt, csakhogy egy olyan kép miatt, amin egy teljesen új arcát mutatta meg: smink nélkül. TV + Sztárok--Büszkeség! Magyar lány került a legjobb ötbe a Miss Europe World-önhttp://www.life.hu/sztarok/20160314-magyar-lany-kerult-a-legjobb-otbe-a-miss-europe-worldon.htmlAz Éden Hotel finalistájaként megismert Pető Laura szép eredményt ért el a Miss Europe World szépségversenyen.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.