Dollármilliókra perelik Dwayne Johnsont és Mark Wahlberget

Forrás: AFP -
Mark Wahlberg Nagypályások (sorozat) sorozat Dwayne Johnson lopás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztárt lopással vádolják, ezért egész pontosan 200 millió dollárt követelnek tőlük!

Két író perelt be a sztárokat, akik állítják, hogy a nagy sikerű, itthon Nagypályások címen futó sorozat fordulatai, és elemei tőlük származnak. Az HBO saját gyártású szériájának producere Mark Wahlberg, főszereplője pedig Dwayne Johnson.

Forrás: AFP

Everette Silas és Sherri Littleton úgy gondolják, hogy tőlük lopták a sorozat ötletét, mivel ők korábban bemutatták terveiket a két celebnek, akik később felhasználták ezeket a Nagypályásokban. Éppen ezért most 200 millió dollár kárpótlást követelnek - írja a TMZ. A hasonlóságok között emlegetik, hogy mindkét sorozat amerikai focistákról szól, Miamiban játszódik, valamint a középpontban afroamerikai sportolók vannak. A forgalmazó csatorna szerint ez az ügy egyszerűen komolytalan.

Egy gyors módszer, hogy növelje az energiaszintjét, és fiatalabbnak érezze magát!http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20160316-egy-gyors-modszer-hogy-novelje-az-energiaszintjet-es-fiatalabbnak-erezze-magat.htmlA sokan várjuk a tavaszt, amikor a napsugarak elkezdik elűzni a hideg téli napokat, és energiával töltenek fel minket. De a jó hír az, hogy nem kell teljesen megvárni a tavasz kezdetét! HirdetésOrigoJennifer Garner tündököl! Jót tett neki a szakításhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-jennifer-garner-uj-filmjenek-premierjen-feher-ruhajaban-tundokolt.htmlA színésznőt minden bizonnyal eleinte megviselték a kapcsolata körül botrányok, de mostanában gyönyörűbb, mint valaha! TV + Sztárok--Így ismerkedik Majka kisfia a pocaklakó testvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-nemsokara-megszuletik-dundika-es-majka-masodik-gyermeke.htmlDundika terhesen is remekül nézki, mutatja ezt legutóbbi fotója is, amit párja, Majka a Facebook-oldalán osztott meg a rajongóival. Ráadásul nemcsak Dundika és gömbölyödő pocakja látható a képen, hanem első gyermeke Marián is. TV + Sztárok--Dukai Regina: "Nem igazán mondom magam modellnek"http://www.life.hu/sztarok/20160316-dukai-regina-enekesno-es-modell-nem-vallja-magat-modellnek.htmlDukai Regina kipróbálta a szigorú értelemben vett modellkedést, de saját bevallása szerint nem neki való, és most nagyon élvezi, hogy egyszerre több lábon állhat. TV + Sztárok--Mel B elárulta, milyen ember valójában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-ilyen-ember-valojaban-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-mel-b-szerint.htmlNe ítélj első pillantásra: kolléganője és egyben barátnője, Mel B szerint az énekesnőből lett divattervező nem olyan, mint amilyennek gondoljuk. TV + Sztárok--Törőcsik Mari: “Egy tüdőgyulladás nekem a véget jelentheti”http://www.life.hu/sztarok/20160316-torocsik-mari-betegsege-miatt-az-utcara-sem-mehet-ki-egy-tudogyulladas-komoly-gondot-okozna.htmlAz elmúlt héten kórházban járt a színésznő, hogy szervezete megerősödjön, de ezzel együtt nagyon kell vigyáznia. Azonban szerinte, amíg képes színpadra állni, addig nincs nagy baj. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.