Az ENSZ megbízottjaként utazott Görögországba Angelina Jolie

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki -
Görögország Angelina Jolie ENSZ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szerdán érkezett meg az országba, hogy felhívja a figyelmet a menekülő családok helyzetére.

Angelina Jolie az ENSZ különleges megbízottjaként érkezett meg szerdán Görögországba, hogy menekültügyi kérdésekről egyeztessen.

Forrás: AFP/Louisa Gouliamaki

Látogatásával azt szeretné elérni, hogy mihamarabb fokozzák az erőfeszítéseket az ott kialakult humanitárius válsághelyzet megoldására. Angelina Jolie ottléte alatt egy menkülttáborba is ellátogatott.

Forrás: AFP/Panagiotis Tzamaros
19. századi körülmények várják a Farm lakóit - Fotók a helyszínről!http://www.life.hu/sztarok/20160317-pottyantos-vece-es-tejkopules-ez-var-a-farm-jatekosaira-kepek-a-helyszinrol.htmlNapokon belül 14 elszánt játékost ismerhetünk meg az RTL Klub új valóságshow-jában. A Life.hu ellátogathatott a Farm helyszínéül szolgáló tanyára, ahol közelebbről is szemügyre vehettük a játékosok új otthonát. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea: "Fontos számomra, hogy több lábon állok"http://www.life.hu/sztarok/20160317-varkonyi-andrea-hirados-musorvezeto-szamara-fontos-hogy-tobb-labon-all.htmlA híradós idén májusban szerzi meg harmadik diplomáját a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakán. Várkonyi Andrea elárulta, miért fontos számára a tanulás és önmaga fejlesztése.TV + Sztárok--Dögös kaszkadőr, és egykori chippendale fiú is lesz a Farm játékosai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-szereploi-kozott-dogos-kaszkador-es-egykori-chippendale-fiu-is-lesz.htmlMárcius 21-től indult az RTL Klub új műsora, ahol meglehetősen puritán körülmények között kell helyt állniuk a versenyzőknek. A városi luxushoz szokott szereplőknek nem lesz könnyű dolguk! TV + SztárokOrigoElhunyt Andai Györgyi, Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-meghalt-andai-gyorgyi-jaszai-mari-es-aase-dijas-szineszno.htmlMindössze 68 évesen elhunyt Andai Györgyi Jászai Mari és Aase-díja színésznő, közölte a szinhaz.hu internetes oldal. TV + SztárokMTI/Kollányi Péter"Bocsássa meg a gyávaságomat" - Megható szavakkal búcsúzott Andai Györgyitől Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160317-csonka-andras-szinmuvesz-meghato-szavakkal-bucsuzott-az-elhunyt-andai-gyorgyi-szinesznotol.htmlA színész közösségi oldalán tette közzé a napokban elhunyt Jászai Mari-díjas színésznőnek szóló utolsó levelét.TV + SztárokOrigoSaját arcmásával dekorálta ki szobáját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-kylie-jenner-sajat-arckepevel-festette-ki-szobajanak-falat.htmlA valóságshow-sztár úgy tűnik, nem tud betelni önmagával, ezért egy egész falat festetett ki saját arcképével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.