színésznő Brooke Shields
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooke Shields fiatalon a világ egyik legszebb színésznője volt, mára azonban sokat veszített a fényéből, emellett még azt sem mondhatnánk, hogy majd kicsattan a boldogságtól. Legalábbis az utolsó fotója alapján biztosan nem. Sebaj, ez is bizonyítja, hogy neki is lehetnek rossz napjai.

Az 50 éves Brooke Shields-et nemrég smink nélkül kapták lencsevégre, épp amikor lányait, a 12 éves Rowan Francis-t és a 9 éves Grier Hammond Henchy-t hozta el New York egyik iskolájából.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Ebas

Bevalljuk őszintén, mi kicsit furcsálljuk, hogy a paparazzi felismerte a kissé morcosnak tűnő színésznőt,

ráadásul a lányai sem tűnnek túl boldognak.

Mindenesetre a gyerekek rengeteget nőttek, és a vörös loboncuk is figyelemreméltó.

Összeházasodik kedvesével Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-shia-labeouf-vegre-elveszi-a-menyasszonyat-a-par-nem-arulja-el-a-datumot-sztareskuvo.htmlA 29 éves színész, és a nála öt évvel fiatalabb Mia Goth még ebben az évben kimondja a boldogító igent. Sokan nem értik a dolgot, hiszen a sztár nemrég még bántalmazta a menyasszonyát. TV + SztárokAFP67 éves lett a Dallas Bobbyja, Patrick Duffyhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-igy-nezett-ki-patrick-duffy-szinesz-aki-a-dallas-sorozat-bobby-ewing-formalta-meg.htmlNézd meg, mennyit változott az évek alatt a világhírű sorozat legismertebb színésze! TV + SztárokOrigo"Bocsássa meg a gyávaságomat" - Megható szavakkal búcsúzott Andai Györgyitől Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160317-csonka-andras-szinmuvesz-meghato-szavakkal-bucsuzott-az-elhunyt-andai-gyorgyi-szinesznotol.htmlA színész közösségi oldalán tette közzé a napokban elhunyt Jászai Mari-díjas színésznőnek szóló utolsó levelét.TV + SztárokOrigoSaját arcmásával dekorálta ki szobáját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-kylie-jenner-sajat-arckepevel-festette-ki-szobajanak-falat.htmlA valóságshow-sztár úgy tűnik, nem tud betelni önmagával, ezért egy egész falat festetett ki saját arcképével. TV + Sztárok--Király Linda esküvőre készül - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160316-kiraly-linda-koszoruslany-lesz-testvere-eskuvojeben-segedkezik-a-magyar-enekesno.htmlAz énekesnő hamarosan New Yorkba utazik öccse, Ben esküvőjére, ahol nem csak az előkészületekben segít, hanem énekelni is fog. TV + Sztárok--Mit csinált Snoop Dogg Marosbogáton?http://www.life.hu/sztarok/20160316-snoop-dogg-becsekkolt-marosbogatra.htmlMarosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. Nem tudjuk mi volt a célja, mindenesetre a polgármester tárt karokkal várja a reppert,valamint meleg ételt és ágyat is biztosítanának neki a 9 fős panziójukban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.