Volt rendőrkutya harapta át Delhusa Gjon kezét

menhely kutya Delhusa Gjon harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész barátságos közeledését hitte támadásnak az állat, ezért azt tette, amire egykor megtanították: védte a területét, és átharapta Delhusa Gjon jobb tenyerét.

A zenész mindig is szívügyeként tekintett a kutyák mentésére, és ahogy tudta, segítette a szervezetek működést. Legutóbbi látogatása során azonban súlyos baleset érte. Megharapta egy volt rendőrkutya - írja a Bors.

Fotó: Bacskó László

A lap információi szerint Franko, a németjuhász egykor rendőrkutyaként dolgozott, és a férfiakkal szemben kissé bizalmatlan, amire többször is figyelmeztették Delhusát, mégis megtörtént a baj. A zenész elmondta, az alapítvány dolgozói mindent megtesznek a kutyákért csupán szeretetből, hiszen nyereségük nincsen rajta, és tudja, hogy ő az, aki hibát követett el.

Elmondták, milyen a ku­tya, tisztában voltam vele, csak bután viselkedtem. Éppen ismerkedtem vele, mert eljátszottam a gondolattal, mi lenne, ha örökbe fogadnám” - mesélte a zenész, aki hozzátette, hogy eleinte nem volt gond az állattal, de aztán a kutya félreértett egy ártatlan mozdulatot.

Frankóval sem volt gond, amíg az egyik pillanatban be nem ugrott az autóm csomagtartójába, ami tele volt szerszámokkal. Arrébb akartam pakolni, hogy kényelmesen üljön, ezért benyúltam, ő pedig csak végezte a dolgát, védte a területet, ahol tartózkodott. Rákapott a kezemre, átharapta a tenyeremet. Csak azt tette, amit korábban elvártak tőle, hogy védje a rábízott területet, s egy kicsit túl komolyan vette a feladatát” - mondta Delhusa, akit a helyszíni ellátás után azonnal kórházba szállítottak, hiszen a kutya átharapta a jobb tenyerét. Rögtön meg is műtötték a zenészt, és szerencsére semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett.

Forrás: RTL Klub

“Ha valaki hibás, az csak én vagyok. A kutya nem tehet semmiről. Szeretetre van szüksége, én pedig szeretném őt szeretni. Gyakran meglátogatom majd, és ki tudja, lehet, hogy egyszer majd örökre szóló barátság alakul ki közöttünk” - zárta le Delhusa.

Elhunyt Andai Györgyi, Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-meghalt-andai-gyorgyi-jaszai-mari-es-aase-dijas-szineszno.htmlMindössze 68 évesen elhunyt Andai Györgyi Jászai Mari és Aase-díja színésznő, közölte a szinhaz.hu internetes oldal. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterSaját arcmásával dekorálta ki szobáját Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-kylie-jenner-sajat-arckepevel-festette-ki-szobajanak-falat.htmlA valóságshow-sztár úgy tűnik, nem tud betelni önmagával, ezért egy egész falat festetett ki saját arcképével. TV + Sztárok--Király Linda esküvőre készül - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160316-kiraly-linda-koszoruslany-lesz-testvere-eskuvojeben-segedkezik-a-magyar-enekesno.htmlAz énekesnő hamarosan New Yorkba utazik öccse, Ben esküvőjére, ahol nem csak az előkészületekben segít, hanem énekelni is fog. TV + Sztárok--Sarka Katának nincs önbizalma a tangás bikinihezhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-sarka-kata-nem-hordana-tangas-bikinit-a-strandon-kamerak-ele-allt-a-musorvezeto.htmlA műsorvezető soha nem venne fel tangás bikinit, mert szerinte ez csak olyanoknak való, akik maradéktalanul elégedettek önmagukkal. TV + SztárokOrigoDollármilliókra perelik Dwayne Johnsont és Mark Wahlbergethttp://www.life.hu/sztarok/20160316-dwayne-johnsont-es-mark-wahlberget-200-millio-dollarra-pereltek-be-lopas-miatt.htmlA két sztárt lopással vádolják, ezért egész pontosan 200 millió dollárt követelnek tőlük! TV + SztárokAFPMit csinált Snoop Dogg Marosbogáton?http://www.life.hu/sztarok/20160316-snoop-dogg-becsekkolt-marosbogatra.htmlMarosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. Nem tudjuk mi volt a célja, mindenesetre a polgármester tárt karokkal várja a reppert,valamint meleg ételt és ágyat is biztosítanának neki a 9 fős panziójukban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.