Majka és Liptai Claudia: "Olyan lett a kapcsolatunk, mint egy igazi férfi-női viszony"

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Liptai Claudia Majka munka viszony műsorvezetés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve még óriási volt köztük a távolság, a műsorvezető-párosnak azonban mára sikerült összehangolódnia, és megismernték a másik jó és rossz tulajdonságait.

Mint a Life.hu korábban megírta, Liptai Claudia és Majka öt év elteltével ismét összeáll: hamarosan együtt vezetik a TV2 A Nagy Duett című showműsorát. A páros kapcsolata a 2011-es közös munka során rengeteget változott, és saját bevallásuk szerint az évek alatt sikerült teljesen kiismerniük a másikat.

Forrás: Instagram/liptaiclaudia
"Bocsássa meg a gyávaságomat" - Megható szavakkal búcsúzott Andai Györgyitől Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20160317-csonka-andras-szinmuvesz-meghato-szavakkal-bucsuzott-az-elhunyt-andai-gyorgyi-szinesznotol.htmlA színész közösségi oldalán tette közzé a napokban elhunyt Jászai Mari-díjas színésznőnek szóló utolsó levelét.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia tudja, hogyan kell hangulatot teremtenihttp://www.life.hu/sztarok/20160318-liptai-claudia-szineszno-es-musorvezeto-a-hal-a-tortan-musorban-video.htmlA színésznő-műsorvezető a héten újra visszatért a Hal a tortán című műsorba Till Attila oldalán. Nem először láthatjuk Claudiát a show-ban – most ezekre a pillanatokra emlékezünk. TV + Sztárok--Hosszú Katinka bedurvult: brutális módszerrel edzi testét az úszónőhttp://www.life.hu/sztarok/20160311-hosszu-katinka-vilagbajnok-es-olimpikon-uszono-jeges-furdovel-edzi-testet.htmlA világbajnok úszónő és olimpikon mindent bevet a sikerért: kemény felkészülésének pillanatát közösségi oldalán osztotta meg. TV + SztárokAFP"Nekem üzenetem van ezzel a képpel" - Meztelen fotójáról beszélt Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20160310-ordog-nora-musorvezeto-meztelen-fenykeperol-beszelt.htmlIndítaná-e gyermekeit tehetséggondozó műsorban? Szükséges volt-e a meztelenség legújabb könyvének borítóján? Többek között ezekről beszélt Ördög Nóra a Life.hu riporterének. TV + Sztárok--Hazudott rajongóinak 50 Cent?http://www.life.hu/sztarok/20160310-50-cent-rapper-hazudott-rajongoinak.htmlA Daily Mail birtokába jutott bírósági papírok szerint a világhírű rapper elismerte, hogy csak ámította rajongóit afrikai villájáról készült képekkel és a köteg bankjegyekkel, amelyeket közösségi oldalán posztolt. TV + SztárokAFPVisszavonta állítását Farrah Abraham: mégsem akarták őt megerőszakolnihttp://www.life.hu/sztarok/20160309-farrah-abraham-visszavonta-allitasat-nem-akarta-ot-megeroszakolni-az-uber-sofor.htmlA Tini mamik című sorozatból megismert celeb legújabb hivatalos közleményében cáfolta korábbi kijelentését, amelyben egy Uber-sofőrt nemi erőszakra tett kísérlettel vádolt meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.