Talmácsi Gábor fotósnak állt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
modell fotózás barátnő szerelem Talmácsi Gábor Glamour Gála motoros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok motorversenyző egész este gyönyörű barátnőjét fotózta a Glamour gálán.

Talmácsi Gábor ritkán mutatkozik gyönyörű modell barátnőjével, Kócsó Mónikával, akivel két éve élnek harmonikus párkapcsolatban. Ám a Glamour Women of the Year díjátadó gálán, a gyorsasági motoros világbajnok ihletet kapott és hatalmas lelkesedéssel fotózta telefonjával kedvesét.

Fotó: Polyak Attila - Origo
Kulcsár Edina szerelmével gálázott - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160318-kulcsar-edina-ragyog-a-boldogsagtol-uj-szereleme-oldalan-galazott-a-musorvezeto.htmlA csodaszép műsorvezető már új párja oldalán jelent meg az idei Glamour Gálán. A Life.hu kérdéseire örömmel válaszoltak, sőt még néhány magánéleti titkot is elárultak. TV + Sztárok--Hatalmas pocakkal vette át Csobot Adél az Év énekesnője díjathttp://www.life.hu/sztarok/20160318-csobot-adel-az-ev-enekesnoje-lett-a-galmour-galan-es-szuk-ruhaban-latszott-pocakja-egyre-nagyobb.htmlA Glamour-gálán az énekesnő meghatódva vette át a díjat. A szép énekesnő pocakja napról napra egyre nagyobb. TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Átlagos, fiús, seszínű lány voltam"http://www.life.hu/sztarok/20160318-toth-gabi-enekesno-atlagos-fius-seszinu-lany-volt-fiatalkoraban.htmlAz énekesnő előszeretettel hangsúlyozza nőies idomait, éppen ezért meglepő, ám fiatalkorában korántsem hasonlított mostani önmagára. TV + SztárokOrigo"Morális kérdés, hogy lesz-e csirkevágás a Farmon"http://www.life.hu/sztarok/20160318-a-farm-rtl-klub-uj-realityjerol-tudtunk-meg-kulisszatitkokat.htmlKónya Gergely, kreatív főszerkesztővel beszélgettünk, és megtudtuk, hogyan boldogulhatnak majd a versenyzők a középkori körülmények között. Sőt az is kiderült, hogy egy ismert arc fogja mentorálni a szereplőket. TV + SztárokOrigoBrooke Shieldsnél csak a lányai morcosabbakhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-ido-brooke-shields-en-es-a-lanyain-is-nyomot-hagyott.htmlBrooke Shields fiatalon a világ egyik legszebb színésznője volt, mára azonban sokat veszített a fényéből, emellett még azt sem mondhatnánk, hogy majd kicsattan a boldogságtól. Legalábbis az utolsó fotója alapján biztosan nem. Sebaj, ez is bizonyítja, hogy neki is lehetnek rossz napjai. TV + Sztárok--Az ENSZ megbízottjaként utazott Görögországba Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160317-angelina-jolie-az-ensz-kulonleges-megbizottjakent-latogatott-el-gorogorszagba.htmlA színésznő szerdán érkezett meg az országba, hogy felhívja a figyelmet a menekülő családok helyzetére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.