Som Lajos: "Kokain, hasis, marihuana: több milliót költöttem rájuk"

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Piramis zenész Som Lajos kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som Lajos nem tagadja, hogy valaha két végén égette a gyertyát. A ma már beteg zenész azonban semmit nem bánt meg, még akkor sem, ha ma már szűkösen, szerény körülmények között telnek napjai. 

Som a Borsnak adott interjút, ahol zenésztársai mellett korábbi életformájáról is mesélt. "Szóval a lé: hát sok elment. Vitte a kokain, a hasis, a marihuána. Régen, éveken át több milliót költöttem rájuk. Soha nem számoltam, mennyit. Kötöttem rossz házasságot, az is drága volt. Aztán amikor nem volt annyi pénzem, váltottam: ráálltam a vodkára. De öt éve már nem iszom" - nyilatkozta és azt is elmondta, egykori zenésztársaival sem tartja már a kapcsolatot, sőt.

"A Piramis tagjait perelni fogom. Tizenegynéhány milliót követelek tőlük jogtalan névhasználatért. Pénz még nincs belőle" - mondta.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.