Hoppá! Egy kismama is beköltözik a Farmra

Forrás: RTL Klub -
farm terhesség Szita-Győri Valentina Hajnalka Reality RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországon először fordul elő, hogy egy állapotos versenyző vesz részt egy realityben.

Szita-Győri Valentina Hajnalka, Tina, nem bízta a véletlenre és rögtön az utóbbi évek legdurvább realityjét választotta arra, hogy megmutassa, mire képes. A lány szerint semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy kilenchetes terhesen is helyt álljon – írja a Blikk.

Forrás: RTL Klub

„Amikor jelentkeztem, még nem tudtam, hogy babát várok. Jóval a jelentkezésem után derült ki, hogy terhes vagyok. Igaz, már hét hónapja próbálkoztunk a férjemmel, Arnolddal, mert szerettem volna mindenképpen fiatal anyuka lenni, ám sokáig nem sikerült teherbe esnem. Aztán éppen akkor tudtam meg, hogy mégis összejött, amikor már csak egy hajszál választott el attól, hogy beköltözhessek a Farmra" – árulta el a fiatal lány, aki rögtön elmondta a műsor készítőinek, hogy mi a helyzet.

Gregor Bernadett: „Új családtaggal bővülünk"http://www.life.hu/sztarok/20160321-gregor-bernadett-szineszno-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-csaladja-uj-taggal-bovul.htmlBeindult Farkasházi Réka fantáziája Gregor Berni sejtelmes mosolyától, és arról kezdte faggatni barátnőjét, hogy bekapta-e a legyet? TV + Sztárok--"Morális kérdés, hogy lesz-e csirkevágás a Farmon"http://www.life.hu/sztarok/20160318-a-farm-rtl-klub-uj-realityjerol-tudtunk-meg-kulisszatitkokat.htmlKónya Gergely kreatív főszerkesztővel beszélgettünk, és megtudtuk, hogyan boldogulhatnak majd a versenyzők a középkori körülmények között. Sőt, az is kiderült, hogy egy ismert arc fogja mentorálni a szereplőket. TV + SztárokOrigo19. századi körülmények várják a Farm lakóit - Fotók a helyszínről!http://www.life.hu/sztarok/20160317-pottyantos-vece-es-tejkopules-ez-var-a-farm-jatekosaira-kepek-a-helyszinrol.htmlNapokon belül 14 elszánt játékost ismerhetünk meg az RTL Klub új valóságshow-jában. A Life.hu ellátogathatott a Farm helyszínéül szolgáló tanyára, ahol közelebbről is szemügyre vehettük a játékosok új otthonát. TV + SztárokOrigoDögös kaszkadőr, és egykori chippendale fiú is lesz a Farm játékosai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-szereploi-kozott-dogos-kaszkador-es-egykori-chippendale-fiu-is-lesz.htmlMárcius 21-től indult az RTL Klub új műsora, ahol meglehetősen puritán körülmények között kell helyt állniuk a versenyzőknek. A városi luxushoz szokott szereplőknek nem lesz könnyű dolguk! TV + SztárokOrigoMegdöbbentő dolgok derültek ki Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-toth-gabirol-enekesnorol-megdobbento-dolgok-derultek-ki.htmlAz énekesnő őszintén mesélt fóbiájáról és arról, milyen furcsa becenévvel illeték régebben. TV + Sztárok--Adele felháborodott! Kiszivárogtatták a privát képeithttp://www.life.hu/sztarok/20160321-adele-privat-kepeit-elloptak-es-kiszivarogtattak-az-enekesno-felhaborodott.htmlFeltörték az énekesnő e-mail fiókját, és rajongói oldalára raktak ki rengeteg képet. Adele érthetően teljesen kiakadt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.