Snoop Dogg azt üzente, hogy ellátogat Marosbogátra

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Románia rap Snoop Dogg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. A polgármester ki is jelentette, hogy tárt karokkal várja a reppert, aki azt ígérte, hogy hamarosan érkezik.

Az amerikai rapper, a múlt héten tévesen Marosbogátról (románul Bogatából) jelentkezett be az Instagramján, Bogotá, Kolumbia fővárosa helyett.

Persze többen is jelezték neki, hogy elírás történt, de ahelyett, hogy kijavította volna, inkább egy üzengetés alakult ki ő, és Barta Lászó, a kistelepülés polgármestere között, aki a téves bejelentkezés láttán, azonnal meghívta a zenészt.

"Ha jön, káposztalélevessel, nyárson sült disznóval, de elsősorban tiszta szívvel várjuk" - írta.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Azt is hozzátette, hogy van is egy 9 fős panziójuk, de ha kedve tartja, akkor magánszemélyeknél is megszállhat.

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

Közzétette: Snoop Dogg2016. március 18.

Végül aztán Snoop Dogg a saját Facebook-oldalán írta meg, hogy jól szórakozott saját tévedésén, a romániai rajongóinak pedig azt üzente, hamarosan tényleg felbukkan.

Olivia Wilde túl öregnek bizonyult a Wall Street farkasáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-olivia-wilde-tul-oreg-volt-a-wall-street-farkasahoz.htmlOlivia Wilde ellátogatott egy beszélgetős műsorba, ahol a Vinyl, kis hazánkban Bakelit címen futó sorozatáról kérdezték, de szó esett arról is, hogy miért is nem a gyönyörű színésznő szerepelt a Wall Street farkasa című filmben. TV + Sztárok--Brooke Shieldsnél csak a lányai morcosabbakhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-ido-brooke-shields-en-es-a-lanyain-is-nyomot-hagyott.htmlBrooke Shields fiatalon a világ egyik legszebb színésznője volt, mára azonban sokat veszített a fényéből, emellett még azt sem mondhatnánk, hogy majd kicsattan a boldogságtól. Legalábbis az utolsó fotója alapján biztosan nem. Sebaj, ez is bizonyítja, hogy neki is lehetnek rossz napjai. TV + Sztárok--Így ismerkedik Majka kisfia a pocaklakó testvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-nemsokara-megszuletik-dundika-es-majka-masodik-gyermeke.htmlDundika terhesen is remekül nézki, mutatja ezt legutóbbi fotója is, amit párja, Majka a Facebook-oldalán osztott meg a rajongóival. Ráadásul nemcsak Dundika és gömbölyödő pocakja látható a képen, hanem első gyermeke Marián is. TV + Sztárok--Elhunyt Andai Györgyi, Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-meghalt-andai-gyorgyi-jaszai-mari-es-aase-dijas-szineszno.htmlMindössze 68 évesen elhunyt Andai Györgyi Jászai Mari és Aase-díja színésznő, közölte a szinhaz.hu internetes oldal. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterÍgy ismerkedik Majka kisfia a pocaklakó testvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-nemsokara-megszuletik-dundika-es-majka-masodik-gyermeke.htmlDundika terhesen is remekül nézki, mutatja ezt legutóbbi fotója is, amit párja, Majka a Facebook-oldalán osztott meg a rajongóival. Ráadásul nemcsak Dundika és gömbölyödő pocakja látható a képen, hanem első gyermeke Marián is. TV + Sztárok--Madonna újabb örökbefogadást tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20160310-madonna-ujabb-gyereket-akar-adoptalni.htmlKépzeljétek, a legfrissebb hírek szerint Madonna egy újabb gyereket akar örökbefogadni! Ráadásul miután az énekesnő kiborult, mert a fia, Rocco inkább az apjával akar élni Londonban, talán nem is olyan meglepő, hogy a tervek szerint egy kisfiúval bővül a család. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.