Így néz ki a 80 éves Alain Delon

Forrás: NORTHFOTO -
Alain Delon öregedés világsztár idős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fekete tulipán óta rajongunk a világsztárért, aki ma már csak árnyéka egykori önmagának.

Alain Delon bátran vállalja, hogy megöregedett és úgy tűnik ő sosem vett igénybe szépészeti beavatkozásokat. A világsztárért ettől függetlenül odavannak a szebbnél szebb nők és még most is bárkit megkaphat.

Forrás: NORTHFOTO
Válassz! Te kit látnál a nyuszis magazinban meztelenül?http://www.life.hu/sztarok/20160322-te-kit-latnal-a-nyuszis-magazinban-meztelenul-eros-antonia-tatar-csilla-sarka-kata-kulcsar-edina.htmlA húsvét a nyuszikról és a tojásokról szól, mi azonban most arra vagyunk kíváncsiak, ti kit látnátok Playboy-nyusziként tündökölni. TV + Sztárok--Hoppá! Anyaszült meztelenül fürdött a Farm jó csajahttp://www.life.hu/sztarok/20160323-az-rtl-klub-farm-realityjenek-jo-csaja-a-modell-laura-megmutatta-bajait.htmlLaura, aki a reality előtt modellként kereste a kenyerét, nem sokáig takargatta a testét. TV + Sztárok--Berki Krisztiántól retteghet a Nagy Duett zsűrijehttp://www.life.hu/sztarok/20160322-berki-krisztantol-a-tv2-sztarjatol-retteghet-a-nagy-duett-zsurije.htmlA macsótól azt kérdeztük a sztárokat dalra fakasztó műsor sajtótájékoztatóján, hogy ha negatív kritikát kap a zsűritagoktól, ők is Vujity Tvrtko sorsára jutnak-e majd. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHoppá! Egy kismama is beköltözik a Farmrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-egy-kismama-is-bekoltozik-az-rtl-klub-farm-cimu-realityjebe.htmlMagyarországon először fordul elő, hogy egy állapotos versenyző vesz részt egy realityben. TV + Sztárok--Vajna Timi örökbe fogadott két cukiságothttp://www.life.hu/sztarok/20160311-vajna-timi-andy-vajna-felesege-orokbe-fogadott-ket-cuki-medvet.htmlAndy Vajna és felesége a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány támogatói és örökbefogadott macijuknak most új lakhelyet találtak. TV + SztárokOrigoNádai Anikó két pasival feküdt összehttp://www.life.hu/sztarok/20160314-nadai-aniko-az-rtl-klub-farm-cimu-realityjenek-musorvezetoje-ket-pasival-fekudt-ossze.htmlAz RTL Klub sztárja a szénaboglyában hancurozott, egy kackiás bajuszos férfival és műsorvezető társával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.