Puskás Peti videó ByeAlex énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendhagyó helyzetbe került Puskás Peti és Bye Alex. A két énekes először idegenkedve állt a helyzethez, de a végére mindketten belejöttek. 

Peti szőnyegüzletben találta magát, míg Alexnek barkácsolnia kellett. Persze a fiúk nem hagyták magukat, és örömmel ragadták meg a munkához szükséges szerszámokat. Hogyan birkóztak meg a rájuk váró feladattal? A következő videóból megtudhatod:

Feszült és nem beszél - Ilyen ember Victoria Beckham az egykori szakácsa szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20160323-victoria-beckham-es-david-beckham-egykori-szakacsa-wolfgang-puck-ilyenek-a-hetkoznapokban.htmlWolfgang Puck mesterszakács éveken át főzött a Beckham házaspárra, így volt alkalma közelebbről megismerni Victoria és David Beckham ízlését és szokásait. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor lesz Várkonyi Andrea új kollégája?http://www.life.hu/sztarok/20160323-friderikusz-sandor-lesz-varkonyi-andrea-musorvezeto-hirados-uj-kollegaja-a-naploban.htmlFriderikusz Sándor a hírek szerint a Napló riportereként tér vissza a képernyőre. TV + Sztárok--Ezért kakukktojás Kulcsár Edina a Nagy Duett sztárjai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-ezert-kakukktojas-kulcsar-edina-a-nagy-duett-sztarjai-kozott.htmlKulcsár Edina egy kicsit kilóg a Nagy Duett többi sztárja közül. Hogy miért, és hogyan vélekedik erről? A Life.hu riporterének mindent elmondott.TV + Sztárok--Conchita Wurst lesz a meleghajó sztárvendége http://www.life.hu/sztarok/20160322-conchita-wurst-fellep-egy-transznemueknek-szolo-hajouton-foldkozi-tenger-enekes.htmlAz Eurovíziós dalverseny 2014-es nyertese a mai napig fellépésről fellépésre jár, és a hírek szerint nem apad az érdeklődés iránta. TV + Sztárok--Rubint Réka egy falatnyi bikiniben álomhelyszínen pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-alomhelyszinen-edz-rubint-reka.htmlRubint Réka Dominika mesés partján tündökölt egy falatnyi bikiniben, ám a látszattal ellentétben nem nyaralt, hanem az edzőtáborában segített azoknak, akik önbizalmat és izmokat szeretnének építeni. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi börtönkoszttal várja vendégeithttp://www.life.hu/sztarok/20160322-lagzi-lajcsi-bortonkoszttal-varja-vendegeit.htmlLagzi Lajcsit is láthatjuk főzni a megújult Hal a tortán című műsorban.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.