Pokorny Lia és Bereczki Zoli nagyon aktuális darabban játszanak

Forrás: Redlemon -
Bereczki Zoltán színdarab Pokorny Lia Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoli és Pokorny Lia egy igazán izgalmas és nagyon aktuális új darab szereplői lesznek. A Life.hu riportere erről beszélgetett velük.
Alapszereplő tér vissza a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-alapszereplo-ter-vissza-a-baratok-koztbe.htmlSokak nagy örömére újra a Mátyás király tériek körében köszönthetjük a Barátok közt egyik alapszereplőjét.TV + Sztárok--Ezért kakukktojás Kulcsár Edina a Nagy Duett sztárjai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-ezert-kakukktojas-kulcsar-edina-a-nagy-duett-sztarjai-kozott.htmlKulcsár Edina egy kicsit kilóg a Nagy Duett többi sztárja közül. Hogy miért, és hogyan vélekedik erről? A Life.hu riporterének mindent elmondott.TV + Sztárok--Petruska véleménye a tehetségkutatókrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-petruska-velemenye-a-tehetsegkutatokrol.htmlA Dal versenyzőjét, Petruskát sokan hasonlították ByeAlexhez. De vajon ő mit gondol erről? És mi a véleménye a tehetségkutatókról? Elárulta!TV + Sztárok--Caramel: "Büszke vagyok Szilvire"http://www.life.hu/sztarok/20160317-molnar-ferenc-caramel-felesege-a-glamour-dijazottak-egyik-jeloltje.htmlMolnár Ferenc Caramel felesége, a szépséges Szilvi a Glamour Gála díjazottjai közt van. Caramel nagyon büszke rá.TV + Sztárok--Lajcsi szomszédai állítják: a zenész és családja külföldre költözötthttp://www.life.hu/sztarok/20160316-lajcsi-szomszedai-allitjak-hogy-a-zenesz-es-csaladja-kulfoldre-koltozott.htmlBár Lajcsi azt állította, Olaszországba mennek nyaralni, szomszédaik szerint ennél hosszabb távú utazásról van szó. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKézrátétellel gyógyít Shygys Julianhttp://www.life.hu/sztarok/20160207-kezratetellel-gyogyit-shygys-julian.htmlGajdos Attila, akit a Shygys-korszak tinilányai Julianként ismerhettek, már nem csak a női szíveket dobogtatja énekléssel, egészen más területet tevékenykedik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.